Як правильно гадати?

Як правильно гадати?

Ви давно хочете поворожити, щоб дізнатися про своє майбутнє, та тільки все ніяк не наважуєтеся. Багатьох людей зупиняє те, що вони бояться почути щось погане, інші ж не знають, як правильно треба гадати, що для цього потрібно робити. Якщо Ви ставитеся до другої групи, то ця стаття зможе Вам допомогти. Для початку визначтеся: для чого Ви хочете поворожити? Якщо це проста цікавість, то краще не варто. Дізнаєтеся щось погане - будете переживати і місця собі не знаходити. Ворожіння передбачить щастя - розслабитеся, будете очікувати приємних подій і не зробите того, що спричинить за собою щаслива подія, передбачене в ворожінні. Ворожать заради головної мети - не просто подивитися "а що ж там буде", а в разі поганого передбачення зуміти виправити майбутнє. Справа в тому, що наш світ наповнений енергетикою, думки - матеріальні. Коли людині ворожать, береться до уваги безліч речей на той момент: від бажань, думок і очікувань того, кому ворожать, до зовнішніх обставин. Якщо після ворожіння змінити хід подій або почати думати інакше, то все пророцтво може зруйнуватися, і події майбутнього підуть взагалі по іншій лінії. Тому гадати часто небажано.



На сьогоднішній день існує безліч ворожінь різними способами. Але незважаючи на їх велику кількість, можна виділити кілька правил, яких слід дотримуватися, якщо хочете отримати точне передбачення.

  • Ніколи не гадайте наспіх. Ворожіння вимагає неквапливості, задумі і спокою. Розслабтеся перед ворожінням, посидьте, подумайте, про що Ви хотіли б дізнатися.
  • Менше шуму. Нехай плоди цивілізації на час ворожіння відпочинуть - вимкніть телевізор і телефон.
  • Є таке правило: "Карти люблять стіл". Чи не гадайте де попало. Ставтеся до карт з повагою, тоді й передбачення будете отримувати точні.
  • Крім того, забороняється грати гадальними картами.
  • Якщо у Вас є особисті предмети ворожіння (карти, руни і т.д.), не давайте їх нікому в руки. Вони тільки Ваші і зберігають Вашу енергетику. Якщо хтось хоче подивитися - нехай дивляться з Ваших рук. 
  • Перед ворожінням зніміть з себе хрестик, кільця, пояс. Розпустіть і розчешіть волосся.
  • Під час ворожіння звертайте увагу на знаки, які Вам даються. Намагайтеся аналізувати їх в системі, розшифровувати думки, які хоче передати ворожіння. Чи не підганяйте пророкування під той результат, який хочете отримати, інакше все поплутаєте. Звертайте увагу на свої раптові і миттєві думки.
  • Чи не гадайте, якщо Ви в алкогольному сп`янінні або під наркотиками. Те ж саме стосується тих, кому Ви гадаєте.
  • Коли ворожите комусь іншому, Ви повинні залишитися з ним наодинці, щоб ніхто не зміг вплинути своїми думками чи словами на передбачення.
  • Кращий час для ворожіння - пізній вечір, північ, ніч.
  • Якщо Ви хочете звернутися до ворожки, але не знаєте, до якої, керуйтеся вибором більшості, а не її рекламою. Свою репутацію хороша ворожка підтверджує відмінними відгуками про себе, а не різними сертифікатами та дипломами будинку на стінці або рекламою в газеті.
  • Ну і нарешті, пам`ятайте, що це просто ворожіння, і воно передбачає тільки один з можливих варіантів розвитку подій. Якщо наворожили щось хороше, постарайтеся не злякати, а якщо щось погане - не впадайте у відчай і постарайтеся змінити хід подій. Як то кажуть, всі карти Вам в руки!


Увага, тільки СЬОГОДНІ!