» » » » Як дізнатися майбутнього чоловіка?

Як дізнатися майбутнього чоловіка?

Як дізнатися майбутнього чоловіка?

З давніх часів ворожіння були дуже популярні серед молодих дівчат. Гадали на майбутнє життя, на долю, але найпопулярнішими ворожіннями вважалися ворожіння на наречених. В ті часи, не всі дівчата були вільні самостійно обирати собі наречених, саме тому ворожіння набули широкої популярності. Сьогодні, щоб дізнатися за допомогою ворожінь про своє майбутнє чоловіка, необхідно дуже сильно постаратися. А все тому, що в сучасному світі різноманітність дуже велика і люди здатні піддаватися своїм почуттям і бажанням незалежно від того, кому віддадуть перевагу бачити в наречених родичі.

Але сучасні астрологи вважають, що в імені є якась частинка таємниці, невідомої нікому. Саме від імені залежить, яка доля чекає тієї чи іншої людини. Тому, як раз ім`я і «програмує» дівчину на вибір нареченого. Існує дуже багато різних ворожінь, які допоможуть вам дізнатися ім`я вашого жениха. Давайте подивимося, як дізнатися майбутнього чоловіка.

Кільце і фотографія

Необхідно протягнути нитку через кільце і трохи потримати його на вазі поруч з фотографією вашого обранця. Рука повинна бути по максимуму нерухомою, так як в противному випадку ви не отримаєте правильного результату. Тепер зверніть увагу на «поведінку» кільця, якщо ви помічаєте, що воно описує кругові траєкторії, то дуже ймовірно, що ви вийдете заміж саме за цю людину, і ваш шлюб буде щасливим. Якщо ж руху подібні маятнику, то шлюб з цим чоловіком обіцяє чимало неприємностей, а якщо кільце і зовсім нерухомо, то цей чоловік - не ваша доля.

Булавки і конюшина



Розглянемо, як дізнатися ім`я майбутнього чоловіка по шпильок. Беремо в ніч між 20 і 21 січня певну кількість шпильок, пропускаємо їх один через одного і приколює до рукаву. Тепер лягайте спати і уві сні ви зможете побачити свого майбутнього чоловіка. Головне - не злякатися його і не забути сон під ранок. Також можна визначити судженого по конюшині. Необхідно покласти чотирилисник в одну з туфель і перший чоловік, в разі, якщо ви познайомитеся з неодруженим чоловіком, виявиться вашому судженим.

На милого можна поворожити і на весільному пирогу. Необхідно взяти маленький шматочок пирога і три рази пропустити його через кільце нареченої, після чого покласти під подушку. Після цього вам повинен приснитися ваш наречений. Також є ще один варіант ворожіння - ставте перед сном туфельки у вигляді літери «Т» і вночі ви, знову ж таки, зможете побачити чоловіка своєї мрії уві сні. Такі результати може показати саме навіть простеньке ворожіння. Дізнатися ім`я майбутнього чоловіка можна за допомогою дуже легких ритуалів. Головне - це бажання і якщо воно буде, то процес ворожіння пройде успішно. Удачі вам, дівчата, в пошуках свого нареченого! 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!