Чи любить він мене?

Чи любить він мене?

У всі часи закоханим не дає спокою питання, чи взаємне їх почуття. Кожна дівчина хоч раз в житті намагалася знайти відповідь на питання: «Чи любить він мене?» Різні види ворожіння допомагають підняти таємничу завісу і дізнатися про справжні почуття коханого.

традиційні гадання

Багато дівчат вдаються до допомоги ворожіння. "Чи любить він мене?" - Ось, що хвилює їх найбільше. Існує безліч способів ворожіння, що дозволяють знайти відповідь на це питання. Крім усього іншого, дуже важливо правильно вибрати час для ворожіння. Найбільш правдиві відповіді ви отримаєте взимку, в Святочні вечора, або ж, влітку на Івана Купала.

Гадати можна на картах, на воску, на рунах, на кавовій гущі, по руці. Вибираючи спосіб ворожіння, потрібно знати основні правила, яких необхідно дотримуватися під час нього, інакше правдивий результат отримати не вдасться.

Вирішивши погадати на картах, потрібно пам`ятати, що колода повинна бути нова. Якщо ви вже грали нею, то результат може бути неправильним. В такому випадку на картах перед початком гадання повинна посидіти нецелованая дівчина. Потім колоду потрібно ретельно перетасувати, і кілька карт зняти лівим мізинцем у напрямку до себе. Після цього слід згадати ім`я коханого і покласти зняті карти під низ колоди. Після цього можна гадати будь-яким способом, який вам до душі.



Якщо ви захочете поворожити на воску, вам знадобиться свічка. Вона повинна бути обов`язково воскової, парафінова для цієї мети не підійде. Крім того, потрібна мисочка з водою, в яку ви будете лити віск. Перед тим, як запалити свічку, загадайте бажання або поставте запитання. Коли свічка почне плавитися, нахиліть її над мисочкою, щоб віск вилився в воду. Коли він застигне, діставайте його з води. Уважно розгляньте зображення, що вийшло - це і буде відповідь на ваше запитання.

Дізнатися, чи дійсно хлопець вас любить, можна і за допомогою кавової гущі. Для цього потрібно зварити міцну каву, перелити його в маленьку чашечку, дати трохи відстоятися, і випити, залишивши гущу на дні. Потім візьміть чашку в ліву руку, задайте своє питання і три рази поверніть її за годинниковою стрілкою. Зробивши це, переверніть чашку на блюдце і порахуйте до семи. Тепер можете піднімати чашку і шукати питання на свою відповідь в плямах кавовій гущі.

ворожіння онлайн



 Якщо ви не впевнені в тому, що зможете самостійно заглянути в майбутнє, вам на допомогу прийде ворожіння онлайн. Для цього вам достатньо буде тільки зайти на потрібний сайт і вибрати спосіб ворожіння. Що найголовніше, це абсолютно безкоштовно! І на питання: "Чи любить він мене?" ворожіння онлайн відповість без зволікань.

Зазирнувши на сайт Ворожіння на любов, ви знайдете ворожіння на гральних картах, любовні гороскопи і ще багато цікавого.

На сторінці безкоштовних онлайн ворожінь на любов, ви знайдете не тільки ворожіння, а й пасьянси, за допомогою яких ви напевно знайдете відповідь на ваше запитання: «Чи любить мене хлопець?» Ворожіння тут абсолютно безкоштовне, а крім того, є можливість пройти різні тести.

А на сайті Astro Meridian вас чекає стільки всього, що в пору розгубитися! Тут ви знайдете безліч різних ворожінь, віщувань, тестів. Також ви зможете дізнатися свій гороскоп, і за допомогою сонника розкрити значення найбільш таємничих і загадкових снів.

Як бачите, знайти відповідь на питання: "Чи любить він мене?" зовсім не складно, достатньо звернутися до ворожіння й всі сумніви будуть розвіяні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!