» » » » Як гадати на судженого?

Як гадати на судженого?

Як гадати на судженого?

Ще зі стародавніх часів люди хотіли хоч трішечки знати свою долю. Тому вони придумали багато способів, як гадати на судженого або суджену. Навіть в домашніх умовах можна дізнатися, як буде виглядати твій обранець або хоча б його ім`я.

Найпопулярніші і прості гадання дійшли до наших часів. Ось деякі з них.

Ворожіння з дзеркалами

Близько опівночі дівчину залишають одну в кімнаті. Два дзеркала встановлюються таким чином, щоб між ними вийшов дзеркальний коридор, тобто навпроти один одного. Дівчина сідає перед одним з двох дзеркал, поставивши перед собою свічку. Мовчки в повній тиші, дівчина починає повторювати про себе такі слова: "Суджений мій, ряджений, з`явися". Під час промовляння слів потрібно зосереджено думати саме про своє обранця і не відволікатися на сторонні думки. Те зображення, яке дівчина розгледить в дзеркалі і є її обранець.

Варто знати, що якщо в дзеркалі з`явиться мерзенна фігура - остерігайтеся спокуси від поганого людини. У разі відсутності зображення потрібно почекати любовні відносини, вони будуть пізніше.

Це ворожіння роблять один раз, і підходить воно виключно людям з досить міцною нервовою системою. Так що варто добре подумати перед тим, як гадати на судженого ряджених.

Ворожіння по перехожому

Дівчина пече млинець і в повному мовчанні виходить на вулицю в проміжку з 22 годин до опівночі. Вона повинна піти по вулиці покусуючи млинець і запитати ім`я у першого стрічного їй чоловіка. Яке ім`я вона почує, таким і буде ім`я судженого. Якщо першої зустрінеться жінка, то швидкий шлюб чекати не варто.

Ворожіння з черевиком



Дівчині потрібно вийти у двір і зняти черевик (чобіт) з лівої ноги. Потім кинути його через праве плече. Яку сторону вкаже носок чобітка, звідти і прийде наречений. Якщо носок дивиться на пустир або край міста, то про швидке заміжжя можна не думати.

Ворожіння на ім`я

Щоб дізнатися ім`я судженого, потрібно на невеликих шматочках паперу написати чоловічі імена, і кожен згорнути. Одну з папірців обов`язково залишити порожній. Лягаючи спати листочки потрібно покласти під подушку і вимовити про себе три рази такі слова: "Берізка з ясенем, лебідь з лебідкою, колодязь з вёдришком, так і ми з тобою, наречений мій". Прокинувшись вранці потрібно витягнути листочок і визначити ім`я свого судженого. Якщо попався порожній, значить, потрібного імені в списку не було.

Ім`я судженої по яблуку

Як правило, хлопці захоплюються ворожіннями набагато рідше, ніж дівчата, але для них теж придумані способи, як дізнатися ім`я судженої. Візьміть яблуко і акуратно зріжте з нього шкірку так, щоб вона не обірвалася. Візьміть її в праву руку і перекиньте за себе через ліве плече. За тій формі, яку прийме шкірка вам і потрібно визначити першу букву імені судженої.

Ворожіння з цибулинами

Це ворожіння підходить як для чоловіків, так і для дівчат. Візьміть кілька цибулин і напишіть на них жіночі (чоловічі) імена. Посадіть цибулини в воду і кілька днів поспостерігайте за ними. Подивіться ім`я на першій проклюнулася цибулині - так і зватимуть вашу долю.

Тепер ви знаєте кілька цікавих і простих способів, як гадати на суджену або судженого. Якщо вам буде цікаво дізнатися свою долю, скористайтеся одним з наших ворожінь. Повірте, що це буде дуже весело, цікаво і захоплююче. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!