Коли гадати?

Коли гадати?

Багато з тих, хто хоче дізнатися про своє майбутнє, цікавляться питанням - коли можна гадати.

Гадати годі й кожні день, для цього підійдуть тільки певні дні тижня, а то й місяці. Інтуїтивно людиною вибираються дні, що випадають на час повного місяця - адже саме воно є символом усього загадкового і таємничого. У цей час посилюється зв`язок людини з потойбічним світом. Але не в усі дні повного місяця можна гадати - проте є такі дні ущербної місяця, які ідеально підходять для здійснення обрядів - другий, п`ятий, шостий, сьомий, десятий, дванадцятий і тринадцятий. Відмінний час для ворожінь - різдвяні і святочні п`ятниці - традиційні гадательние дні, як і всі Святки, які з давніх-давен вважаються найкращими для визначення майбутнього. Особливо підходять вечір Святвечора - 18 січня і 13 січня - Василів вечір.

Як видно, наближався січня багатий на відповідні для ворожіння дні. У цьому місяці потрібно гадати на довгострокові перспективи.



Так само слід запам`ятати, що при виборі дня для ворожінь потрібно орієнтуватися на місячний календар, в якому розписані всі сприятливі і несприятливі дні. Кращими для ворожіння вважаються 6, 17 і 24-й місячні дні.

Коли гадати не можна

  • В першу чергу не рекомендується ворожити в дні великих церковних свят.
  • Як правило, не ворожать і в п`ятничні і суботні дні - це може накликати неприємності. Винятки становлять лише ті п`ятниці, про які йшла мова вище - святочні і різдвяні.
  • Кажуть, що не варто гадати жінкам в критичні дні, якщо вони не хочуть привернути неприємності.
  • Краще не гадати в ті дні, коли ви себе погано почуваєте - нічого з цього не вийде.

Час для різних ворожінь

Для цього на небі повинна бути половина Місяця - тоді результат буде точним. Ворожать на матеріальне процвітання і багатство традиційно в жовтні, листопаді та лютому. Для любовних ворожінь, звичайно ж, краще всього підходить весна, а саме місяць квітень. Тут можна задавати всі питання, які будуть пов`язані з відносинами, можна дізнатися, не передбачається нове знайомство і чи є шанс вийти заміж цього року. Для питань про далеких поїздках і про зміну місця проживання найбільш сприятливий вересень. Так само він підходить для ворожінь на того, хто зараз далекий від вас.

Якщо Ви будете дотримуватися всіх правил того, як і коли можна гадати, то, хто знає - можливо, удача Вам посміхнеться і все те хороше, що Ви змогли собі наворожити обов`язково здійсниться. Успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!