Як гадати по руці?

Як гадати по руці?

Хіромантія є найдавнішою системою ворожіння по кожному покрову долонь людини. За допомогою неї можна дізнатися про визначеної вам долі, про те, як ви її міняли, це гадання про індивідуальні особливості і характер людини. Хіромантія показує нам, як гадати по руці. Поринути в себе і пізнати внутрішній світ дозволяють лінії на долонях лівої і правої руки, пальці, пояси, горби, кільця і фаланги (див. Статтю "Що означають лінії на руці?")

Як гадати по руці: основа хіромантії

Хіромантія: по якій руці гадати



Насамперед, важливо зрозуміти, по якій руці ворожать ... Кажуть, що гадати потрібно по активній руці, тобто для правшів по правій, а для лівшів - по лівій. Вважається, що ліва рука показує те, що визначено для вас долею, як заплановано було, а на правій руці можна побачити справжній стан справ, тобто, як ви міняєте своє життя, а також майбутнє. Не розуміючи цього, а саме, по якій руці ворожать хіроманти, проста людина може неправильно витлумачити минуле, сьогодення і майбутнє. Навіть якщо подивитися з психологічної точки зору, є підтвердження значень активної і пасивної рук. Пасивна рука є відображенням внутрішнього світу людини, а активна - відображення того боку життя, яка показується суспільству.

Як навчитися ворожити по руці



Спочатку необхідно оглянути руку в цілому. Якщо шкіра на активній руці груба, то людина має пряму характером. Долоню форми квадрата означає, що ви людина практична, а витягнута долоню - недовірливий і вразливий. Завзяті і педантичні люди володіють довгими пальцями, а енергійні і поверхневі - короткими.

Як гадати по руці

Основні лінії

  • Як гадати по руці: лінія життя. Починається лінія життя між великим і вказівним пальцями, а закінчується ближче до зап`ястя. Нагадує букву "С" в ідеалі. Лінія життя відображає стан здоров`я. Подивіться на підставу вказівного пальця, від його середини проведіть вниз вертикальну риску до лінії життя. Крапка на лінії життя відповідає 10 рокам. А тепер ви можете розділити лінію життя на подібні за розміром відрізки і дізнатися, скільки років ви проживете.
  • Лінія розуму починається також між великим і вказівним пальцями, але трохи вище лінії життя, і йде не вниз до зап`ястя, а в сторону. Лінія розуму говорить про мисленні і ментальних здібностях. Якщо ця лінія вигнута, то це говорить про творчому мисленні, а якщо пряма - про переважання логічного складу розуму. Час по лінії розуму міряється 20-летиями. Також провівши вертикальну риску від підстави вказівного пальця до лінії розуму, вважайте це віком 20 років.
  • Лінія серця - це відображення духовного світу. Тут вона починається вже зліва направо (якщо активна рука права, звичайно). Час відраховується від середини підстави мізинця. Якщо лінія пряма, це говорить про ревнивості, відомості людини, про те, що він частіше висловлює свої почуття фізично, а вигнута навпаки.
  • Як гадати по руці: лінія долі. Вона йде вертикально навпроти лінії життя і розповідає про те, підпорядкована ваше життя долі. Якщо лінія є, та ще й довга, чітка, то людина відчуває направляючу силу долі. Людина розвивається в глиб, стає фахівцем своєї справи. Якщо лінії долі немає, то вам здається, що управління життям повністю залежить від вас. Але розвиток йде в широчінь, тобто пізнається все підряд, але не глибоко. Час вимірюється від низу до верху.
  • Лінія щастя. Тут швидше впізнається, чи буде людина успішним в житті (не в стосунках). Лінія, що йде від лінії серця до основи безіменного пальця, говорить про пізньому успіху (після 50 років).
  • Лінія шлюбу. Горизонтально розташовані лінії на ребрі долоні, починаючи від кореня мізинця. Це може бути шлюб або серйозні відносини і почуття. Порахуйте їх кількість, а вертикальні лінії вгору від них будуть говорити про кількість дітей. Співвідносите результати з ознаками лінії серця. Вік вважайте від низу до верху.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!