» » » » Як самостійно навчитися хіромантії?

Як самостійно навчитися хіромантії?

Як самостійно навчитися хіромантії?

Хіромантія є однією з найдавніших систем ворожіння по кожному рельєфу на долонях: так хіроманти визначають індивідуальні особливості особистості, риси характеру, пережиті людиною події і його прийдешню долю. Втім, самі хіроманти, стверджують, що мова повинна йти не про ворожіння, а про читання по руці, адже численні папілярні і флексорние лінії, а також пагорби на долоні і навіть сама її форма, форма пальців і нігтів можуть багато розповісти про людину.

хіромантія

Відповідаючи на питання, як навчитися хіромантії, слід акцентувати увагу на таких якостях, як хороша пам`ять - без неї неможливо запам`ятати значення маси ліній, а також вміння розрізняти знаки на долоні і правильно тлумачити їх. Вивчення хіромантії має відбуватися поступово - якщо відразу з головою зануритися в велика кількість всіх цих елементів, яких на долоні поміщається дивно багато, то можна просто прийти у відчай від неможливості запам`ятати все і відразу. Краще починати з основ, і в цьому вам допоможе доступний і зрозумілий джерело інформації.

З чого почати вивчення хіромантії

Перш за все, потрібно правильно вибрати руку - долю читають по провідній руці. У правшів вона права, у лівшів, відповідно, ліва, а ось на іншій руці відображаються попередні життя. Якщо хочете знати, як навчитися хіромантії, то почніть вивчення з трьох головних ліній - це Серця, Життя і Голови. Саме з них має починатися і вивчення хіромантії, і будь-яке тлумачення по руці.

Лінія Життя, починаючись від зап`ястя, доходить до проміжку між великим і вказівним пальцями. Багато хто вважає, що чим вона довша, тим довше буде і саме життя, проте набагато важливіше ті знаки, які впливають на лінію Життя: вони можуть розповісти, які труднощі чекають людини в житті, які проблеми виникнуть у нього в родині і т.д.



Друга найважливіша лінія - лінія Серця, розташована під основою чотирьох пальців. Вона визначає любовний аспект особистості, характер його взаємин із протилежною статтю, здатність любити і ін.

Хіромантія основні лінії

І, нарешті, третя найважливіша лінія - лінія Голови, по якій можна визначити інтелектуальний рівень людини, його схильність до якихось певних наук. Вона розташовується нижче лінії Серця, і по ній можна визначити навіть схильність особистості до гуманітарних наук (якщо вона йде далі вказівного пальця) або до технічних (якщо вона ближче до мізинця).

Зрозуміло, така загальна характеристика основних ліній явно недостатня, тому варто звернутися до ось цієї сторінці, щоб більше дізнатися, зокрема, про лінії Життя. Таким чином, відповідь на питання, як навчитися хіромантії, в ваших руках - і в прямому, і в переносному сенсі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!