» » » » Що означають лінії на руці?

Що означають лінії на руці?

Що означають лінії на руці?

Щоб дізнатися майбутнє, люди придумали безліч найрізноманітніших ворожінь. Хтось намагається передбачити собі долю по картах таро, хтось читає за рунами. Найдоступніший спосіб дізнатися про своє майбутнє або минуле - це ворожіння по лініях руки. Напевно, кожен з нас зустрічав циган на вулиці, які просили позолотити ручку. Сьогодні ми поговоримо про те, що означають лінії на руці.

Хіромантія - система ворожіння по лініях на руці з`явилася ще в стародавньому Китаї та Індії. Пізніше, в 17 столітті в Європі були детально описані і представлені наукові повідомлення про значення лінії на руці людини. Варто сказати, що хіромант досліджує не тільки лінії, а й пагорби, капіляри і анатомічна будова кисті. Зупинимося детальніше на значеннях основних ліній на руці.

Лінія життя. Можна сміливо сказати, що це найвідоміша лінія на руці. Багато з нас дивилися на її довжину, вираженість. Однак в індійській культурі ця лінія пов`язана з батьком. По ній можна простежити взаємини з батьком. Зазвичай, вона нагадує букву С. Лінія життя на руці - одна з головних ліній на руці. Вона повинна бути рівною, вираженою і глибокою. Бажано, без розривів, перехрещень та інших порушень. Багато хто вважає, що лінія життя показує, скільки людина проживе. Ця думка помилкова, але в ньому є частка істини. Смерть відбивається на всіх лініях долоні людини. Тому, судити про те, скільки ти проживеш, грунтуючись лише на лінії життя - неправильно. Розриви на лінії життя є лише маркером того, що може статися з людиною. Різні знаки мають своє значення на цій лінії, так, наприклад, хрест на лінії життя означає проблеми з серцем, а трикутник трактується, як нещасний випадок. У деяких людей на руці можна побачити дві лінії життя, які йдуть в основному паралельно. Друга лінія називає лінія ангела хранителя або лінія батьків. Вона вказує на велику кількість сил і енергії людини, або про відносини з батьками.



Лінія долі. Дана лінія присутня не у всіх. Вона перетинає всю долоню, проходячи практично через все лінії руки. Лінія долі відображає шлях життя людини. Якщо дана лінія присутня, то ви можете відчувати направляючу вас силу. Як правило, люди з вираженою линів долі стають хорошими фахівцями своєї справи. Крім того, дана лінія відображає відносини з партнером, кар`єру і грошовий достаток. Початок лінії долі показує інтереси і прагнення людини, а завершення - способи їх досягнення.

Лінія шлюбу. Ця лінія відображає відносини, почуття і сильні емоції до іншої людини. За вираженості лінії шлюбу на руці можна судити про силу і тривалості відносин, і навіть час вступу в шлюб. Лінія шлюбу дозволяє побачити кількість і стать дитини, вашу сексуальну енергію - лібідо. Варто сказати, що лінія кохання показує не тільки самі відносини, але і динаміку почуттів, програму розвитку взаємин. Різні знаки на лінії шлюбу відносяться до певних відносин, а не в цілому до тенденції лінії.



Дізнатися по лініях руки можна і про дітей. Окремою лінії дітей на руці, в класичній хіромантії не існує. Дізнатися про кількість дітей можна окремою області на лінії шлюбу. Лінії, по яких можна дізнатися про дітей розташовані, як правило, на пагорбі Меркурія. Наприклад, V означає можливе народження близнюків. Є спеціальні знаки, за якими можна визначити викидень або аборт. Крім того, є додаткові лінії, за якими можна дізнатися про народження дитини, наприклад, ялинка на початку лінії серця, кільце сім`ї на великому пальці, або лінії дітей на пагорбі Венери. Визначення кількості та статі дітей процес складний, він залежить багато в чому від ставлення до дитини, обставини народження і т.д.

Лінія серця. Її можна побачити, якщо одночасно зігнути мізинець, безіменний і середній пальці. Лінія ця відображає як стан серцево-судинної системи, так то, на що людина орієнтована в питаннях любові і відносин з партнером. Інтерес при вивченні цієї лінії представляє її завершення і знаки, які на ній присутні. Наприклад, коло на лінії серця означає поранення в голову, а квадрат - проблеми із зором. Лінія серця показує і любвеобильность людина, особливо це виражено, коли на долоні дві паралельні лінії.

Лінія щастя або удачі - найсприятливіша лінія на руці. Починається вона від лінії серця і слід до безіменної пальцю. Ця лінія є показником успіху в житті людини. А також, говорить про позитивність людини, відсутності проблем зі здоров`ям. Лінія ця зустрічається не у всіх, проте слабовираженная лінія може проявитися сильніше протягом життя.

Хіроманти відзначають і особливості ліній на різних руках. Лінії на правій руці показують те, що людина змогла досягти в своєму житті. Іншими словами, дослідження правої руки може вказати на сьогодення і майбутнє людини. Лінії на цій руці змінюються частіше, ніж на лівій. Лінії на лівій руці показують те, чим природа наділила людину. Це вроджений хист, фізичне здоров`я, ситуація при народженні. У лівшів ситуація протилежна - права рука показує вроджені характеристики. Крім того, якщо різниця в лініях правої і лівої руки значна, то це говорить про те, що ви сильно впливаєте на своє життя. Кажуть, що це хороший знак.

Ворожіння по лініях руки досить складно. Тут потрібно враховувати сукупність всіх ліній, їх розташування і вираженість, знаки, шрами і родимки. Також важливо враховувати і лінії на пальцях, зап`ясті. Якщо ви вирішили дізнатися свою долю по лініях руки, то необхідно добре вивчити не тільки, що означають лінії на руці, але і загальні закономірності їх розташування. У природі не існують людей з однаковими лініями на руках, тому можна багато чого довідатися про людину по лініях руки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!