Як читати по руці?

Як читати по руці?

Якщо ви уважно подивитеся на свої відкриті долоні, то побачите, що вони поцятковані безліччю довгих ліній і рисок, що складаються в різні знаки. А якщо ви будете знати, як читати по руці, то зможете розшифрувати ці таємні знаки природи, дані нам від народження. Вважається, що по лініях на долонях можна дізнатися свою долю, а точніше закладені в нас якості, які цю долю і визначають.

Щоб навчитися читати по руці, потрібно опанувати основами хіромантії. Що таке хіромантія? Це як раз і є мистецтво розшифровки ліній і знаків на долонях. Людей, які досконало володіють цим мистецтвом, не так вже й багато. Справжні хіроманти володіють екстрасенсорними здібностями. А людські долоні для них є не тільки предметом вивчення і читання знаків долі, а й точкою входу у внутрішній світ людини.

І все ж навчитися читати по руці можна! Для цього потрібно знайти спеціальні посібники по хіромантії і вивчити основи цього древнього мистецтва. Вивчивши основи хіромантії, ви будете знати, що означають головні (чіткі) лінії на долонях, а також додаткові знаки.

Однак для правильного тлумачення ліній на долонях важливо знати не тільки їх значення. Потрібно навчитися зіставляти їх розташування відносно один одного. Необхідно вміти читати знаки, що складаються з дрібних рисок і розташовані на головних буграх (опуклостях) долонь. Потрібно також вміти визначати характер людини за формою і кольором його долонь, довжині і формі пальців і нігтів. Але найголовніше, чого вас не навчить жоден підручник хіромантії, це - вміння аналізувати прочитані знаки і зіставляти отриману інформацію.

Більш докладно про читання ліній на долонях ми вже писали в статті Як гадати по руці. А вам залишається тільки взятися за підручники хіромантії і починати освоювати це мистецтво. Успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!