» » » » Що означають лінії на долоні?

Що означають лінії на долоні?

Що означають лінії на долоні?
Що означають лінії на долоні?

З давніх-давен люди хотіли заглянути вперед і дізнатися, що їх чекає в майбутньому, напевно, тому й існують різноманітні методи це зробити.

Трохи відкрити таємницю і визначити характер людини допоможе хіромантія. Що означають лінії, дізнатися досить легко, потрібно лише бажання і хороший зір.

Хіромантія є однією з систем ворожіння, її метою є зчитування інформації про людину по лініях на його руці. Саме слово "хіромантія" відбулося відразу від трьох слів, які в перекладі означають "рука", "навчання" і "ворожу".

У 17 столітті ставлення до хіромантії було далеко не однозначним. Так, в Німеччині її викладали в університетах поряд з науками, а ось в Англії хіромантія була навпроти заборонена, як одна з форм чаклунства.

У наш час ознайомитися з основами хіромантії і дізнатися, що означають лінії на долоні, може будь-хто.

Лінія життя



Напевно, кожен, навіть не цікавиться ворожіннями людина, знає про лінії життя. Лінія життя починається між великим і вказівним пальцем і йде до зап`ястя. Далеко не всі знають, що ця лінія асоціюється з батьком. По ній можна судити про проблеми у взаєминах.

В ідеалі вона повинна являти собою рівну і чітку лінію в формі літери С, але, зрозуміло, таке зустрічається далеко не завжди - найчастіше лінія життя має нерівності і інші порушення будови, все це свідчить як про проблеми зі здоров`ям, так і про зміни в життя.

лінія долі

Лінія долі йде по діагоналі від середнього пальця вниз.



Якщо лінія долі чітко окреслена, то, швидше за все, людина відчуває, що "пливе за течією", тобто самостійно не управляє своєю долею. І навпаки, якщо дана лінія переривається, мало помітна, то людина є, що називається, господарем своєї долі.Лінії на руці

лінія розуму

Лінія розуму починається з тієї ж точки, що і лінія життя, але йде поперек долоні.

Лінія розуму відповідає за логіку, пам`ять і мислення. Пряма лінія розуму свідчить про те, що людина має логічне мислення, а ось вигнута говорить про наявність творчого підходу до речей. Однак, як і інші лінії, лінія розуму повинна розглядатися в сукупності з іншими лініями, щоб отримати більш повну і точну картину про людину та її характер.

лінія серця

Лінія серця починається з боку мізинця, йде паралельно лінії розуму.

Дана лінія може показати любовне почуття, яке здатний відчути людина, а також те, на що він найбільше орієнтований. Лінія серця відображає відносини між партнерами.

Як дізнатися майбутнє по лініях на руці

Багато жінок безсумнівно хочуть дізнатися кількість майбутніх дітей, зробити це можна Долоняглянувши на лінію шлюбу (вона знаходиться на пагорбі Меркурія, це та невелика риска, яка перебуває прямо біля мізинця). Лінії дітей відходять перпендикулярно вгору лінії шлюбу, яких може бути також кілька.

Про великі можливості людини і його талантах свідчить лінія Аполлона. Лінія Аполлона починається у безіменного пальця і йде вниз або закруглюється до мізинця. Однак лінія повинна бути добре вираженою і прокреслювати борозну вздовж долоні, тільки в цьому випадку можна щось стверджувати. Така лінія Аполлона говорить про успішне майбутнє людини, про те, що він реалізує свої таланти і в цілому буде щасливий в житті.

Отримати ще більше інформації про лініях на руці і їх трактуванні ви зможете з цієї статті Що означають лінії на руці. І не забудьте приділити увагу статті Як гадати по руці, якщо ви хочете самостійно навчитися тлумачити розташування ліній на руці.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!