» » » На якій руці носять годинник?

На якій руці носять годинник?

Чи знаєте ви відповідь на цікаве питання, на якій руці носять годинник? Якщо немає, ось легкий екскурс в історію.

Ще з часів Другої світової війни кишеньковий годинник масово змінилися на наручні. Першими почали носити такий годинник офіцери. Так як права рука у більшості людей максимально задіяна, то був великий ризик пошкодити і зіпсувати дорогу річ. З цієї причини годинник стало безпечніше носити на лівій руці. До того ж головка для ручного заводу перебувала з правого боку, тому її було зручно заводити, коли годинник одягнені на ліву руку.

Сучасний годинник заводити немає ніякої необхідності, але носити їх на лівій руці все одно зручніше. Коли ми пишемо за столом або працюємо, годинник часто чіпляються і заважають, відволікаючи нас, тому їх прийнято носити на менш задіяної руці. Люди, які пишуть правою рукою носять їх на лівій, лівші роблять навпаки. Людей, які мають годинник на робочої руці, психологи характеризують як цілеспрямованих кар`єристів, які знають чого вони хочуть і до чого прагнуть.

На якій руці носять годинник дівчини, або ось ще: на якій руці носять годинники чоловіки - питань не принципові. Носіть на тій, де вам зручніше. Врахуйте, що на правій вони будуть більш помітні для оточуючих, особливо при рукостисканні і жестикуляція під час спілкування. Молоде покоління рідко можна зустріти з годинником на руці, щоб подивитися час все користуються мобільними телефонами. Годинники же стали стильним аксесуаром, що доповнює образ власника.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!