» » » Чому не можна дарувати годинник?

Чому не можна дарувати годинник?

Чому не можна дарувати годинник?

Напередодні свят ми збиваємось з ніг у пошуках подарунків, Новий рік, восьме березня, 23 лютого, день Святого Валентина, а вже День народження просто катастрофа. Потрібно вибрати подарунок, який сподобається, буде корисний і покаже ваше ставлення. Але крім цих умов існують ще й прикмети, що забороняють нам дарувати ті чи інші речі. Наприклад, чому не можна дарувати годинник?

Годинники в подарунок: можна чи ні 



Чому не можна дарувати годинник - адже здавалося б дуже корисний подарунок, можна вибрати стильні і якісні, особливо, знаючи смаки одержувача. Годинники можуть бути красивим аксесуаром, вони здатні підкреслити індивідуальність господаря, та й просто знадобляться, особливо, якщо його день розрахований по хвилинах.

Чому не можна дарувати годинник: прикмети

  • Згідно з китайським повір`ям годинник, отримані в подарунок це запрошення на похорон, правда от не уточнюється чиї. Звучить це повір`я дивно і не особливо переконливо, але, тим не менше, частина людей в нього охоче вірить.
  • За місцевими прикметами, подарувавши годинник, ми можемо накликати на себе розставання або розлуку. В цьому випадку можна подарувати годинник з користю, противному колезі або докучливого знайомому, якщо прикмета спрацює, він зникне з вашого життя, якщо немає, ну що ж, може він поліпшить своє ставлення до вас, отримавши приємний подарунок.
  • Інша прикмета свідчить, що коли ми даруємо комусь годинник, ми скорочуємо його життя. Чи не добре, звичайно, але якщо ви дуже поспішаєте отримати спадок від вкрай сварливого і сварливого троюрідного дідуся, можна спробувати.
  • Ще один варіант прикмети, яка забороняє дарувати годинник - заборона дарувати гостре. Як не дивно годинник з гострими стрілками потрапляють в цю категорію. Прикмета каже, що коли ви даруєте гострі предмети, ви ріжете відносини. В такому випадку коханим не даруємо, а ось тих з ким сподіваємося розлучитися, тішимо таким подарунком. До речі, якщо подарувати годинник з таким натяком, людині, яка знає всі прикмети, він натяк може зрозуміти, налаштуватися і самі не помітите, як пророцтво збудеться.

Чому не можна дарувати годинник: психологічні причини

  • Коли ми даруємо годинник, ранимий або підозрілий чоловік, може вирішити, що ми натякаємо йому, що він вічно спізнюється і не цінує наш час. Якщо це не так, краще піднести їх як красивий атрибут, а не корисну річ. Ну а якщо це дійсно так, будьте готові до скандалу і протесту, така людина може не стане носити годинник, подарований вами і образиться.
  • Годинники прив`язують людини до часу. Тому, хто живе в своєму режимі вони або не потрібні або доставляють незручності. Якщо людина, якій ви хочете подарувати годинник, не прив`язаний до чіткого робочого або навчального графіку, живе за своїми власними біоритмами і правилами, що не підлаштовується під інших і оперує розпливчастими поняттями «ввечері», «подзвони, коли підійдеш», «як тільки звільнюся» , такій людині швидше за все не потрібні годинник і подарунка він не оцінить.

Якщо дуже хочеться подарувати годинник



Як то кажуть, якщо не можна, але дуже хочеш, то можна. Є кілька способів обійти прикмети:

  • Те, чому не можна дарувати годинник, прикмети знають не всі - якщо ви самі в них не вірите і одержувач теж, просто подаруйте їх і все.
  • Якщо ви вірите в прикмети, можна їх обійти, "продавши" подарунок одержувачу. Ви можете взяти в обмін на годинник гроші в одержувача подарунка, найкраще найдрібнішу монету - так подарунок залишиться подарунком, але формально, і з точки зору прийме, ви його продали.

Отже, ви дізналися, чому не можна дарувати годинник, ви дізналися про прикмети і як можна ними скористатися, а також психологічні аспекти годин як подарунка. Якщо ви вибрали годинник в якості подарунка, який ідеально підійде людині, ви можете обійти прикмети або просто ігнорувати їх.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!