» » » Чи можна дарувати ножі?

Чи можна дарувати ножі?

Чи можна дарувати ножі?

У народі є на це чітку відповідь: «Ні якому разі». Чому так відбувається, адже ця річ може стати корисним і приємним подарунком мисливцеві, рибалці або запеклому колекціонерові.

Виявляється, що з давніх часів до нас дійшло багато забобонів. Одне з них про ножі, і взагалі практично всі гострі, колючі та ріжучі предмети. Вважається, що подарований ніж символізує нещастя. Причиною цього є любов нечистої сили до гострих кутах, ніж саме і є сам ніж. Він ніби притягує на себе злих духів. Тому даруючи людині ніж, ми фактично передаємо йому їх, а разом з ними на додачу сварки, ворожнечу, розбіжності і розбрат в сім`ї. Таке негативне ставлення до подібних подарунків поширене далеко не у всіх країнах. Наприклад, на Близькому Сході хороший кинджал або ніж вважався і вважається донині бажаним і цінним подарунком, ознакою поваги і довіри людині.

Чи можна дарувати ножі так, щоб цей подарунок не ніс негативної енергетики? Наші сучасники знайшли спосіб обійти це марновірство, варто просто попросити натомість ножа символічну плату. У підсумку виходить, що людина його купує, а не отримує в якості подарунка. Отже нічого поганого ця річ вашим близьким не принесе.

Деякі люди стверджують, що марновірство з ножем дійсно працює. Можливо, це просто збіг, а може, наші предки мали рацію ... Вирішувати вам. Навіть якщо ви не схильні вірити в подібні прикмети і вирішили подарувати ніж, переконайтеся, чи правильно сприйме такий дар ваш одержувач. Інакше ви ризикуєте натрапити на образи і неприємності. Бажаємо вам гарних подарунків і щедрих дарувальників.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!