» » » Що подарувати зятю?

Що подарувати зятю?

Що подарувати зятю?

Хто має хорошого зятя, той набуває ще одного сина, хто поганого - втрачає і дочка, вважав древній грек-філософ Демокріт. З цих давніх часів мало що змінилося, і хороші правильні відносини з чоловіком дочки також необхідно підтримувати, як і з власною дочкою. Саме ця людина дає щастя вашому, що виросло вже, дитині. Саме він є батьком ваших онуків, а, значить, побічно приносить радість і вам.

ознака розташування

Хороший, дійсно потрібний подарунок традиційно є знаком поваги, символом вашої прихильності до обдарованому людині. І зять - не виняток! Що ж подарувати зятю? Різні предмети можуть стати потенційними презентами. Для тещі ж - необхідно в першу чергу відповісти на питання: з якого приводу подарунок буде піднесено? Ті речі, які можуть бути подаровані на день народження, відрізняються від різдвяних презентів, а подарунки на річницю весілля - від знаків уваги на 23 лютого. Так що перше правило - даруєте до часу і до місця.

Порадьтеся з родичами



Перед тим, як привітати зятя, порадьтеся з дочкою або з вашими новими родичами з боку зятя. Вони, напевно, краще вас знають його переваги і хобі. Якщо ви самі знаєте, чим «хворіє» ваш зять, то акуратно розпитайте: а чи немає у нього тієї речі, яку ви збираєтеся подарувати, адже він цілком міг придбати її самостійно. Відповідно до отриманих «розвідданими» можна вже починати вибирати подарунок зятю. Так, запам`ятайте, він повинен бути не дуже дешевим (щоб не виглядало, як «відписка»), але і не дуже дорогим.

Ідеї згідно хобі

  • Запеклому рибалці або мисливцеві можете подарувати спінінг, набір гачків, рюкзак, рибальські чоботи. Виходите з принципу, що в таких випадках найкращий подарунок - потрібний! Тобто той, який може напевно нагоді на риболовлі чи полюванні.
  • Якщо зять качає м`язи, стежить за фігурою і проводить час в спортзалі, подаруйте йому абонемент на заняття або що-небудь спортивне: наприклад, футбольний м`яч, кросівки, силовий тренажер.
  • Автолюбителю подаруйте автомобільний термос, навігатор, набір хороших хромових інструментів, програвач дисків в машину, срібний брелок для ключів.
  • Якщо зять любить проводити час за комп`ютером, сміливо даруєте який-небудь новий гаджет або відеокамеру для комп`ютера, на худий кінець, нову клавіатуру або оптичну мишку.

Подарунки «з душею»



Щоб зять відчув себе бажаним членом вашої родини, можна подарувати йому що-небудь оригінальне, що підкреслює його приналежність до клану. Наприклад, хорошим подарунком будуть акції сімейної кампанії (якщо така є). Тоді вже точно ви попадете чоловікові дочки. З дрібниць: футболка з цікавим написом, пов`язані вашими руками шапка або шарф, картина з вашим зображенням в рамці (при наявності у обох сторін гарного почуття гумору)!

Порадуйте і зятя, і дочка

Щоб порадувати молоду сім`ю, подаруйте будь-якої сімейний подарунок, призначений для спільного вживання, точно необхідний їм в побуті. Мікрохвильова піч, кава-машина, мультиварка, водяний пилосос, телевізор - зараз продається маса потрібних в господарстві побутових приладів. По крайней мере, є з чого вибрати. Одна порада: купуйте з гарантією, а чек і талон вручайте разом з подарунком зятю. І ще: не беріть речі невідомих, неперевірених часом брендів.

Що не можна дарувати?

  • Не варто дарувати зятю «чергові» набори шкарпеток-хусток-сорочок, косметику для гоління, гуртки, авторучки, запальнички, алкоголь.
  • Не рекомендується дарувати ножі і все гостре, щоб «не розрізати» відносини.
  • Не можна також дарувати зятю речі, натякають на негативні сторони його характеру: пивний кухоль або пляшку віскі, карткову колоду.

Про те, що подарувати іншим родичам, наприклад, свекрухи, читайте в статті Що подарувати свекрусі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!