» » » Що подарувати чоловікові на новий рік?

Що подарувати чоловікові на новий рік?

Що подарувати чоловікові на Новий рік?

Напевно, важко відшукати жінку, не ламає перед Новим роком голову в болісних пошуках оригінального, корисного і бажаного подарунка коханому чоловікові. А дійсно, що подарувати чоловікові на Новий рік? Особливо нелегким буде вибір у випадку, якщо ви пов`язані з ним серйозними, але поки не дуже довгими відносинами. Смаки коханого чоловіка вивчені в такому випадку лише частково, тоді як догодити з подарунком ну дуже-дуже хочеться! Який же подарунок буде універсальним і насправді хорошим?

Подарунок чоловікові на Новий рік

Якщо він не мислить себе без відвідування будь-яких концертів - сміливо купуйте квитки на подібний захід. Тільки вивчіть попередньо музичні смаки улюбленого, щоб сюрприз не набув двозначного або взагалі негативного відтінку. Відразу даруєте два квитки, щоб відрізати, так би мовити, йому «шляхи до відступу». Зрозуміло, адекватний кавалер в якості супутника запросить на концерт саме вас.

Від екстриму до романтики

Останнім часом все більшою популярністю користуються подарункові сертифікати. Спеціалізовані магазини пропонують безліч найрізноманітніших варіантів, від піднесено-романтичних до екстремальних. Послугами таких магазинів, до речі, можуть скористатися і друзі, колеги по роботі або родичі того, кого передбачається ощасливити. Якщо він схильний до екстриму і пригод - підійде стрибок з парашутом або майстер-клас їзди на якомусь божевільному позашляховику по засніженому лісі. Якщо наш чоловік віддає перевагу більш спокійне проведення часу, можна здивувати його якимось цікавим тренінгом. Але якщо це ваш улюблений, чия тонка душа перебуває в романтичному настрої, порадуйте його сертифікатом на двох. У подібних випадках пропонуються походи на екзотичний масаж, загадкова нічна екскурсія, прогулянка на конях тощо.

Практичність - наше все



Що подарувати чоловікові на новий рік, якщо він взагалі рідко виходить з дому? В цьому випадку є сенс зосередитися на практичних речах. Ваш дорогоцінний проводить багато часу за клавіатурою? Подаруйте йому що-небудь з гаджетів, - сьогодні пропонуються цілі набори. Нехай це буде набір симпатичних флешок, підігрівач для кружки, підігрівають через USB-кабель тапочки або настільна гра. Товаришеві по роботі або брату, якщо ви знаєте, наприклад, що він захоплюється риболовлею, немає кращого подарунка, ніж що-небудь з відповідного інвентарю. У спеціалізованих магазинах сьогодні продаються хороші тематичні набори. Не переживайте, якщо ви в цьому нічого не тямите - вам на допомогу неодмінно прийде продавець.

даруємо книгу

До речі, теза про те, що «книга кращий подарунок» поки що ніхто не відміняв. Вам залишається тільки ненароком з`ясувати літературні уподобання чоловіка і як би мимохідь підштовхнути його до теми давно бажаної, але до сих пір не прочитаної книги. Озброївшись видобутої тяжкою працею інформацією, сміливо вирушайте в книжковий магазин. Знову ж, плюс на користь книги - її може дарувати кожен, незалежно від статусу.

даруємо затишок

Більш затишно і по-домашньому буде виглядати подарунок у вигляді чого-небудь з одягу, наприклад, симпатичного набору шапка-шарф-рукавички або хорошого теплого светра. Домашні речі - дуже хороший подарунок. Тут головне пам`ятати, що обираєте ви його не для себе, а саме для нього - свого дорогоцінного коханого-брата-сина і тому подібне. Вивчіть смакові переваги свого чоловіка, щоб подарунок йому неодмінно сподобався і щоб він не носив його виключно з поваги до ваших почуттів. І пам`ятайте, що найкращий подарунок - це все-таки ви самі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!