» » » Що подарувати чоловікові на день народження?

Що подарувати чоловікові на день народження?

Що подарувати чоловікові в День народження?

Будь-який подарунок на будь-яке свято має, перш за все, відображати ставлення дарує - до тієї людини, для якого він призначений. Тільки продумані подарунки, зроблені від щирого серця, будуть протягом багатьох років з любов`ю зберігатися в будинках наших друзів і рідних. Саме такі презенти дійсно здатні «випромінювати» тепло і навіювати хороші спогади навіть в сумні хвилини. Давайте в цій статті разом поміркуємо над тим, що подарувати чоловікові в День народження.

Вибираємо подарунок імениннику-чоловікові

Як правило, чоловіки цінують подарунки практичні, корисні. Це пояснюється їх натурою, їх підходом до життя, який зазвичай раціональний, ніж у жінок. Давайте уявимо собі пару-трійку варіантів подарунків, які могли б здивувати і порадувати чоловіка.

  • Кумедний елемент гардероба. Припустимо, що на вулиці морозна зима. Що можна подарувати чоловікові в цю пору року? Чому б не теплу шапку-вушанку? З одного боку - практично, з іншого - неординарно. До того ж, сьогодні можна замовити будь-яку вишивку або жартівливу наклейку на шапку. І навіть якщо іменинник не ходитиме в ній по вулиці, то напевно вдома вона буде лежати на видному місці і нагадувати про вас і вашому почутті гумору. Точно так же як подарунок «з приколом» підійде краватка незвичайного забарвлення або розміру.
  • Настільна гра - ось, що можна ще подарувати чоловікові в День народження. І не треба думати, що цей варіант тільки для дітей. Є безліч ігор, які підійдуть і дорослому. Наприклад, популярна у всьому світі "Монополія" буде оцінена гідно винуватцем торжества будь-якого віку. Особливо якщо економіка входить до переліку його інтересів.
  • Якщо чоловік, до якого ви запрошені, захоплюється якимось видом спорту, подаруйте йому елемент екіпіровки. Наприклад, якщо він прихильник більярду, піднесіть йому кий або рукавички.
  • Мабуть, жоден чоловік не відмовиться від смачного частування. Так що, якщо кулінарія - ваш коник, сміливо даруєте пиріг, приготований своїми руками. Попередньо дізнаєтеся більше про переваги іменинника і спорудити смачний шедевр з тими інгредієнтами, які він любить. Ви можете бути впевненими в тому, що подарунок буде сприйнятий із захопленням. Особливо в разі, якщо винуватець торжества - холостяк!
  • Що подарувати чоловікові в День народження, якщо у нього і так все є? Хороший алкоголь і сигари - це те, в чому повинен розумітися справжній заможний джентльмен. Піднесіть винуватцю торжества презент у вигляді пляшки дорогого кубинського рому, і кубинської ж сигари. Тільки попередньо переконайтеся, що чоловік, до якого ви запрошені на свято, яке не затятий противник цих двох шкідливих звичок.
  • Якщо ж попередній варіант відпадає, то кава або елітний чай виручать вас! Благо сьогодні вибір цих напоїв величезний і здатний задовольнити найвибагливіший смак.


Звичайно ж, це тільки варіанти подарунка, вони не відображають індивідуальності іменинника. Вибираючи презент для конкретної людини, завжди враховуйте його особисті смаки і схильності, вік і соціальний статус.



Ще одна порада: не залишайте вибір подарунка на останній день. Практика показує, що в метушливої біганини по магазинах за годину до свята ви навряд чи купити щось дійсно варте. А швидше за все, ще й переплатите втридорога. Готуйтеся до свят заздалегідь, тоді ви зможете не поспішаючи придумати чудовий подарунок будь-якій людині - другу, коханій, колезі або начальнику. На допомогу вам не тільки традиційні магазини і супермаркети. Сьогодні в Мережі існує безліч ресурсів, на яких можна не тільки зробити вибір подарунка, а й замовити його. Вашій увазі невеликий список інтернет-магазинів з подарунками:

Як правило, подарунки припадають особливо до речі тоді, коли вони зроблені від душі. Пам`ятайте про те, що подарунок цінний увагою, а не кількістю нулів на ціннику.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!