» » » Як зробити годинник в minecraft?

Як зробити годинник в minecraft?

Як зробити годинник в Minecraft?

Годинники - прилад дуже необхідний в Minecraft. Тут і без слів зрозуміло, що годинник потрібні для визначення часу доби. Але, як зробити годинник в Minecraft, і як правильно користуватися цим ігровим елементом - для новачка справжня таємниця.

Що визначають по годинах

Працюючи також, як і компас, гаджет-годинник відображають дані про час і в інвентарі, в екрані статистики, в руці або на поясі, навіть, якщо просто лежать на землі або закріплені в рамі. У годиннику відображається розташування Сонця і Місяця, а це дуже сильно допомагає при роботі в шахті, звідки поверхні не видно. Тепер розберемося, як зробити годинник в майнкрафт.

Крафт годинник

Виготовляються годинник за допомогою 4-х золотих злитків, розташованих хрест-навхрест, і однією гірки червоного пилу (розташовують в центрі). Золоті злитки отримують при переплавки золотої руди, в результаті крафта самородків або «розпакування» блоків з золота. Зустріти золото можна і в скринях в покинутій шахті, в храмах пустелі або джунглів. Іноді золото випадає у вигляді дропа з зомбі-свіночеловеков. Червоний пил же утворюється як результат руйнування червоною руди.

Як визначати час

Час в Minecraft по годинах визначати досить просто. Розділений на дві частини диск годин вказує, що синя частина гаджета - це день, а чорна - відповідно ніч. Рівномірне обертання диска за годинниковою стрілкою відбувається протягом усього дня, а верхнє положення, на яке вказує стрілка, говорить про те, яке на даний момент час доби. На годиннику положення значків сонця і місяця точно відповідає реальному стану цих небесних тіл (кут над горизонтом).

Якщо швидко натиснути на інвентар відразу після сну, то стрілка на годиннику тут же почне швидко крутитися.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!