» » » Як налаштувати годинник?

Як налаштувати годинник?

Як налаштувати годинник?

З появою мобільних телефонів, як-то так сталося, що багато хто забув про наручних годинниках. Невід`ємним і модним аксесуаром став «мобільник», який носили на ланцюжку або на красивій мотузочці. Але, в силу швидко розвивається технічного прогресу, мобільні телефони стали предметом необхідності і багато хто пригадав про свої улюблені годиннику. Цей аксесуар завжди був і залишиться в моді. Але іноді доводиться будь-які, в тому числі і наручний годинник налаштовувати. Розглянемо, як налаштувати годинник наручні.

Налаштування механічних годинників

Механізм такого годинника не змінився і до цього дня, для переведення часу використовується коліщатко.

  • Необхідно потягнути коліщатко на себе до тих пір, поки не почуєте легкого клацання. Робити це треба акуратно, без особливих зусиль.
  • Повертайте коліщатко за годинниковою стрілкою до тих пір, поки не виставите точний час.
  • Натисніть на коліщатко для того, щоб воно легко увійшло паз. Це також слід робити обережно, щоб стрілки годинника не змістилися.
  • Для того щоб завести механізм годинника, треба швидко і акуратно покриття коліщатко в обидві сторони, коліщатко при цьому знаходиться в пазу. Занадто ретельно крутити коліщатко не слід, інакше можна розтягнути пружину. Досить зробити до восьми неповних обороту.


Тепер ви знаєте, як налаштувати час на годиннику механічних.

Налаштування електронного годинника

Стильні модні електронний годинник мають багато додаткових функцій і їх не так легко налаштувати. Тому якщо до них не прикладена інструкція, то завдання може виявитися нездійсненним. Розглянемо, як налаштувати годинник електронні.

  • Прості електронний годинник мають дві кнопки. Одна з них виконує функцію виведення меню на екран годин, інша - для зміни значення часу. Спочатку треба натиснути на кнопку і на екрані з`являться миготливі цифри, які позначають години. За допомогою другої кнопки вибираємо необхідні нам цифри. Далі натискаємо першу кнопку, з`являться миготливі цифри - хвилини. Міняємо потрібне значення і знову натискаємо першу кнопку. Час налаштоване.
  • Електронний годинник з великою кількістю кнопок, можуть мати кнопки, за допомогою яких на екран виводяться число, місяць і рік, так само можливе включення секундоміра. Дата налаштовується аналогічно часу, а секундомір найчастіше в налаштуваннях не потребує.
  • Існують електронний годинник, які мають цілий ряд додаткових функцій. Для того щоб визначитися з ними, необхідно спочатку розібратися, як налаштувати дату на годиннику і час а потім вже розбиратися з рештою функцій. У годиннику може бути будильник, термометр, календар. Одна з кнопок буде відповідати за певну функцію.

Налаштування кварцових годин



Розглянемо, як налаштувати годинник кварцові. При установці часу і дати в кварцових годинниках необхідно виконувати наступні правила:

  • Передню головку потрібно відтягнути.
  • Секундну стрілку встановити на числі 12.
  • Обертаючи передню головку, потрібно встановити хвилинну стрілку.
  • Далі слід перевести головку в початкове положення і закриття вправо до упору.

Наручний годинник ТРЕКЕР

Це годинник китайського виробництва, які здивували фахівців якістю упаковки, в силу того, що воно виявилося дуже високим для невеликої ціни самого годинника. У комплекті до годинника додаються шнур для зарядки, диск з інструкціями та програмами, акумулятори та USB зарядка. Для того щоб дізнатися, як налаштувати китайський годинник, необхідно прочитати інструкцію, в іншому випадку буде важко самостійно розібратися. В цілому годинник створюють дуже приємне враження. Вони відмінно виглядають на руці дорослої людини і підлітка. За допомогою SMS команд здійснюється програмування-настройка трекера.

Тепер ви знаєте про те, як слід налаштовувати різноманітні годинникові механізми. Це дозволить вам легко розбиратися з ними і завжди знати точний час. Бажаємо вам удачі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!