» » » » До чого дарують годинник?

До чого дарують годинник?

До чого дарують годинник?

Безліч людей мучиться питанням: дарувати чи годинник в подарунок, підбираючи подарунки родичам незадовго до якогось чергового святкування чи торжества. Є кілька думок з приводу того, до чого дарують годинник:

  • Марновірне думку про те, що дарувати годинник не можна до нас прийшло з Китаю. Китайці припускають, що отримувати годинник в подарунок - це запрошення на поминки. У нас така прикмета перетерпіла деякі коригування і тепер можна часто чути, що годинник дарувати не можна, тому що це призводить до розлуки, до зменшення століття тієї людини, якій їх піднесли в подарунок на торжество.
  • Ще по одному забобонів, яке прийшло до нас із західних країн, гострі предмети дарувати не можна, саме до них і ставляться звичайний годинник зі стрілками.
  • Дарують чи годинник в подарунок хлопцю або дівчині? У цьому випадку, годинник дарують до розставання. Годинники як би намагаються відраховувати час, скільки ви разом проведете.
  • Якщо ж дивитися в очі правді, то годинник - це всього лише предмет для вимірювання часу. Для засудженого вояка, на страту саме годинник відраховували останні моменти його життя, а для майбутніх матерів відраховується час, коли її майбутня дитина з`явиться на цей світ.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!