» » » » До чого знаходять годинник?

До чого знаходять годинник?

До чого знаходять годинник?

З давніх-давен люди придумували і вірили в прикмети і забобони. Годинники і час - одна з найважливіших речей у житті людини. Так до чого знаходять годинник? Різні люди по-різному трактують цю прикмету. У кожної людини був свій особистий досвід у наступних подіях після знаходження годин і, відповідно, пояснення і тлумачення буде з одного боку позитивно або нейтрально, а з іншого боку - негативний.

Прикмети і забобони: годинник

Ось, наприклад, деякі люди вважають, що якщо знайти годинник на вулиці, значить, час саме нагадує вам про щось, що ви забули зробити, що відклали на потім, про щось дуже важливе, про те, що чекає вашого виконання незабаром. Не втрачайте час даремно! Зробіть, нарешті, всі свої справи! Не відкладайте їх в довгий ящик.

Це ж повір`я про годинник поширюється і на сни. Знайти годинник уві сні - ви розумієте, що треба поберегти час і не втрачати його даремно. Але для більш докладного і детального тлумачення я пораджу вам звернутися до професійних сонникам.

Інші ж вважають, що знайти годинник - це дуже погана прикмета. На думку фахівців будь підібраний предмет (в т.ч. і особисті годинник), що належав колись іншій людині, володіє дуже потужною енергетикою власника, причому як позитивної, так і негативної. Іноді люди спеціально заговорюють речі і викидають їх, щоб відвести від себе пристріт або псування. І така знахідка часом може накликати на вас різного роду неприємності.

До чого знайти годинник, ви тепер знаєте. Тому залишається побажати вам не втрачати години і не підбирати чужі речі! А в іншому, як ви себе налаштуєте, так знайдена річ себе і поведе! Годинники - це не виняток. Удачі вам.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!