» » » » До чого сняться наручний годинник?

До чого сняться наручний годинник?

До чого сняться наручний годинник?

Нерідко людина не поспішає тлумачити предмети побуту, прівідевшіеся йому уві сні, вважаючи це марною тратою часу. Однак без них трактування сновидіння буде неповною, тому слід пошукати навіть найдрібніший символ в сонник.

З нашої статті ви дізнаєтеся, до чого сняться наручний годинник.

Загальна тлумачення сну про годинник

Наручний годинник, побачені уві сні, говорять про те, що людина дуже багато часу витрачає на мелочі- йому потрібно дивитися ширше і постаратися знаходити більш корисні для себе заняття. Якщо у сновидіння вкрали годинник, то хтось спробує зіпсувати йому життя. Дане сновидіння слід розглядати як застереження: треба бути більш уважним, щоб не стати жертвою підступів ворогів.

Тлумачення для жінки

Якщо жінці здалося, що вона підводить свій наручний годинник, бажаючи правильно виставити на них час, то її робота буде дуже добре винагороджена. Отримати уві сні в подарунок наручний годинник означає, що легковажність сновідіци НЕ доведе її до добра. Їй слід бути більш серйозною, інакше в майбутньому вона не зможе уникнути проблем. Також таке сновидіння може обіцяти дівчині зустріч з коханим.

Тлумачення для чоловіка



Бачити уві сні золотий годинник - сприятливий знак, який обіцяє прихильність коханої. Також таке сновидіння може передвіщати грошові надходження. Здавати наручний годинник в ремонт - до позбавлення від давно мучить проблеми. Дарувати годинник - до успіхів у справах. Бачити уві сні наручний годинник без стрілок - до порожніх розмов і марної проведення часу.

Зламаний годинник віщують проблеми: людина сама злякає свою удачу, тому не варто висловлювати негативно про оточуючих, краще постаратися тримати язик за зубами. Бачити уві сні наручний годинник незвичайної форми - до дивних подій.

Можливо, корисні тлумачення знайдуться також в нашій статті До чого сняться годинник.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!