» » » Як вибирають подарунки?

Як вибирають подарунки?

Як вибирають подарунки?

Багато хто знає про те, що дарувати подарунки заняття досить-таки приємне. Адже майже всі люблять дивувати своїх рідних і робити їм сюрпризи. Але не варто забувати, що неправильно обраний подарунок може образити близьку вам людину. У цій статті ми розглянемо те, як вибирають подарунки, щоб всі були ними задоволені.

романтичні подарунки

  • Музична скринька - прекрасний подарунок, в неї можна вкласти записку з визнанням любові або вашу спільну фотографію.
  • Приємні сюрпризи - подаруйте повітряні кульки, оформлені у вигляді двох люблячих сердець. Або замовте вишуканий тортик у формі сердечка, це буде цілком романтично і дівчатам дуже сподобається.
  • Іграшки - чудово підійдуть ляльки з порцеляни або плюшевий ведмедик, одягнений в майку, на якій вишито ваше ім`я з зізнаннями в коханні.
  • Можна підібрати гарну флешку, прикрашену стразами, що переливаються або подарувати витончену комп`ютерну мишку. Такі подарунки підійдуть молодим жінкам, які захоплені модою і сучасними технологіями.
  • Переймаючись питанням про те, який вибрати подарунок, проявіть свої кулінарні здібності - приготуйте романтичну вечерю самостійно, повечеряйте будинку вдвох в урочистій обстановці. За вечерею піднесіть подарунок у вигляді річної передплати улюбленого журналу.

Як правильно вибрати подарунок

Насправді є такі універсальні подарунки, які можуть підійти як чоловікові, так і жінці. Сюди можна віднести цукерки, вино, відмінний коньяк, квіти, диск або цікаву книгу. Перераховані предмети можна вважати не основним подарунком, а доповненням до нього, свого роду ви надаєте цим знаки уваги.



Друзів або родичів найпростіше дарувати подарунки. Ви добре знаєте їх смаки, захоплення, пристрасті. А якщо раптом в чомусь сумніваєтеся, то краще запитати, щоб вони хотіли бачити в якості подарунка. Адже всім хочеться, щоб подарунок був не якийсь не потрібною річчю, а радував того, кому він призначається.



Якщо ви вибираєте подарунок для керівника або колезі по роботі, тоді кращому варіантом буде що-небудь з канцелярського приладдя. На них можна на замовлення вибити логотип вашої фірми. Це може бути фірмова авторучка або блокнот-органайзер.

Вибираючи подарунки до весілля або ювілею, краще заздалегідь обговорити з гостями хто, що буде дарувати, щоб не було одних і тих же подарунків. Тому що потім ювіляри або молодята не знають, куди подіти однакові сервізи.

Подарунки для коханих жінок

  • Прикраси - найкраще незвичайні, яке-небудь намисто з бісеру або миле кільце з вибитим освідченням у коханні. Підійде і підвісочки на мобільний телефон, усипана красивими стразами. Проявляйте свою фантазію.
  • Елітне нижню білизну - оцінить будь-яка дівчина. Такий подарунок особливо буде приємний, якщо він отриманий від коханого чоловіка. Одягаючи його, вона завжди буде думати про вас.
  • Жіночі штучки - гарний гаманець, годинник, прикрашені камінням або стильна дамська сумочка.

Прикмети, пов`язані з подарунками

  • Якщо ви хочете подарувати гаманець, покладіть в нього якусь купюру. Тоді, згідно з приймете, в цьому гаманці завжди будуть водитися гроші.
  • Існує прикмета з дарування рушники. Вважається, що такий подарунок призводить до розлуки або сварці. Але якщо ви подаруєте два, то цього не відбудеться.
  • Не потрібно дарувати годинник, це теж призводить до розлуки або людина почне ходити «наліво». Стосується це тільки наручних годинників, так що настінний годинник дарувати можна.

Тепер ви знаєте все про те, який вибрати подарунок, щоб він був бажаним і необхідним. Проявляйте фантазію, враховуйте особливості характеру того, кому призначається подарунок. Все це допоможе вам завжди бути оригінальним і принесе задоволення вашим рідним і близьким людям. Бажаємо вам удачі! 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!