» » » » Як дізнатися ім'я майбутнього чоловіка?

Як дізнатися ім'я майбутнього чоловіка?

Як дізнатися ім`я майбутнього чоловіка?

Споконвічне наше прагнення відкрити завісу таємниці над подіями, які відбудуться через рік-два або навіть через десятиліття, породило безліч різних способів дізнатися про своє майбутнє. Нумерологія і астрологія, хіромантія і ворожіння на картах таро, народні повір`я та обряди. Коріння всіх цих наук сягають у глибину віків.

У всі часи знаходилися скептики, які говорили, що всі прогнози - це нісенітниця, що вірити в них не можна. Але ще більше людей стверджували протилежне. Ця суперечка ніхто не зміг вирішити і по сей день. Ворожки і раніше ворожать, астрологи складають свої гороскопи, а Інтернет рясніє оголошеннями типу: Гадаю на майбутнє онлайн, Як дізнатися ім`я майбутнього чоловіка безкоштовно або Складу персональний гороскоп по даті народження. І навряд чи найближчим часом ситуація кардинально зміниться. Адже поки є попит, є і пропозиція.

Ворожіння завжди користувалися найбільшою популярністю серед молодих незаміжніх дівчат. Воно й не дивно. Юність - пора золота. Попереду - довга дорога, повна відкриттів і звершень. Живе цікавість, романтична натура, жага пригод і передчуття чарівництва. І так хочеться вивідати, з ким же рука об руку судилося пройти цей шлях, випити чашу щастя і радості, подолати негаразди і негоди. Тому існує безліч способів, як дізнатися ім`я майбутнього чоловіка, його рід діяльності і добробут. Давайте розглянемо найпопулярніші з них. Не будемо сильно заглиблюватися в незвідане. Це доля професіоналів. Почнемо з самого простого.

Як дізнатися ім`я майбутнього чоловіка

За шкірі на руці



Напевно, всі в дитинстві намагалися робити своїм друзям так звану «Кропивка». Для ворожіння вам буде потрібно долучити подругу, яка повинна взяти вашу руку в районі передпліччя двома своїми руками і прокрутити шкіру на руці в різних напрямках так, немов вона вичавлює білизну. Відстань між її руками повинно бути не менше 10 см. Поки подруга буде тримати вашу руку в такому положенні, ви подивіться на шкіру на внутрішній стороні передпліччя. Там повинні утворитися складки або розлучення. Вони вам щось нагадують? Якщо букву, то саме з неї починатиметься ім`я вашого майбутнього чоловіка.

На ім`я перехожого



У новорічну ніч вийдіть на вулицю і запитайте першого, зустрінутого вами чоловіка, як його звати. Саме таким і буде ім`я вашого майбутнього чоловіка.

За яблучній шкірці

Очистіть яблуко так, щоб його шкірка нагадувала спіраль. Киньте цю спіраль правою рукою через ліве плече і подивіться, не схожа чи впала на підлогу шкірка на якусь букву. Якщо букву ви подивіться, щоб знайте, ім`я вашого майбутнього чоловіка буде з неї і починатися.

Як дізнатися ім`я майбутнього чоловіка по клаптиках паперу

  1. Візьміть чистий аркуш паперу формату А-4 і розірвіть його в довільному порядку на велику кількість клаптиків. На кожному напишіть чоловіче ім`я, покладіть всі клаптики під подушку і лягайте спати. Вранці, тільки прокинетеся, дістаньте з-під подушки один клаптик паперу і прочитайте, як же будуть величати вашого судженого.
  2. Клаптики паперу з чоловічими іменами ви, також, можете розкласти на столі. Візьміть золоте кільце (або звичайну голку) і протягніть в нього шовкову нитку довжиною 15 см. Тримаючи великим і вказівним пальцями цю нитку, тримайте кільце до кожного клаптика і завмирайте на якийсь час. Якщо над одним з клаптиків кільце мимовільно почне гойдатися, як маятник, або здійснювати кругові рухи, запам`ятайте ім`я, яке написано на цьому клаптику. Адже це - ім`я вашого майбутнього чоловіка.
  3. Для наступного гадання вам знадобитися таз з водою, горіхова шкаралупа, недогарок свічки, сірники, пластилін і, звичайно, клаптики паперу, з написаними на них чоловічими іменами. До внутрішніх бортах таза, за допомогою маленьких шматочків пластиліну, по всьому діаметру прикріпіть клаптики паперу на відстані 2-3 см один від одного. У шкаралупу поставте недогарок свічки і запаліть його. Опустіть цей своєрідний кораблик в центр тазу і чекайте, до якого ж берега він причалить. Ім`я вашого судженого буде збігатися з тим, що написано на листочку, до якого приплив ваш «кораблик».

За вишневим кісточках

Це смачне вітамінне ворожіння допоможе вам дізнатися рід діяльності і добробут вашого ймовірного обранця. Наберіть жменю вишень і починайте з апетитом їх є. Впливів кожну кісточку, примовляє: «Лікар, юрист, солдат, будівельник, програміст, бандит, учитель» або «Багач, бідняк, спритник, простак, жебрак, красивий, веселий, пихатий, розумний, хворий, добрий иль злий». На якому слові у вас закінчаться вишні, таким і буде ваш майбутній чоловік.

Як бачите, ніякої чорної магії, ніякого чаклунства в запропонованих вам ворожіннях немає. Але досвідчені ворожки, все-таки, не радять захоплюватися ними. Існує така гіпотеза, що під час ворожіння ви як би програмуєте свою долю і перестаєте бути її господарем. Так що тільки вам вирішувати, чи задовольняти сиюминутное цікавість за допомогою гадання або, все-таки, краще «своїм ходом, рік за роком ...», без втручання у вищі матерії, дізнатися все і в свій термін. Якщо ж ви, все-таки, зважилися відкрити заборонену дверцята, відпишіться, будь ласка, в коментарях, що у вас з цього вийшло.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!