Як вибрати чоловіка?

Як вибрати чоловіка?

Навколо нас в житті завжди обертається багато людей, жінок, чоловіків. Серед них завжди є людина найрідніша і близьке. Тільки жінці в середньому та зрілому віці знайти пару набагато складніше, тому що до 35-40 років на 100 чоловіків припадає 140 жінок, згідно зі статистикою. Тому треба знати, як вибрати чоловіка жінці, коли вже не 18 років, коли є життєвий досвід, і цілком можливо, що нових спроб вже не буде. А про вибір хлопця можна прочитати тут: "Як вибрати хлопця?".

зовнішність чоловіка

Звичайно, коли жінка міркує, якого чоловіка вибрати, спадають на думку слова пісні: «Щоб не пив, не курив, щоб квіти завжди дарував ...» А хто насправді потрібен жінці? На це питання стільки відповідей, скільки на світі жінок. Кожна бачить свого ідеального чоловіка по-своєму. Важливо дізнатися його, відчути серцем, що він поруч. Давайте спробуємо навчитися визначати, якого чоловіка нам треба шукати навколо себе.

Є багато способів для цього, але один з них найбільш повний і вірний. Для нього буде потрібно тільки аркуш паперу і ручка. Треба написати все якості, які ви хочете бачити в своєму обранцеві. Починайте писати з зовнішності. Описувати дуже докладно і конкретно. Не просто «високий і красивий», а «зростання мого чоловіка 180 см, у нього європейська зовнішність, темне волосся, пишні вуса, великі карі очі, чарівна посмішка». Важливо описати кожну дрібницю. Треба шукати чоловіка за конкретними рисами і якостями. Якщо ви недостатньо чітко їх сформулювали, то як же ви його знайдете і дізнаєтеся?

якості чоловіка



Після того, як ви описали зовнішність чоловіка, його зріст, вага, колір волосся, очей, шкіри, ширину плечей, і інше, приступайте до опису внутрішнього світу вашого майбутнього обранця, тобто перерахуйте його якості і риси характеру. Яким буде ваш чоловік? Добрим, чуйним, душевним, романтиком або прагматиком, розумним або практичним, веселим або серйозним, балагуром або мовчуном, задумливим або легковажним, ніжним і ласкавим, або мужнім і суворим. Якщо ви потім чогось не дорахується у чоловікові, то вже на нього не нарікайте.

Навички і звички

Після якостей характеру треба написати все його вміння, навички, захоплення. Потім напишіть приблизну його життєву історію, скільки йому років, де він навчався, одружився чи раніше, чи є у нього діти в минулих шлюбах, наскільки він велелюбний, ревнивий він. Ким він може бути за фахом, де приблизно працює, що вміє робити по дому, чи ходить на риболовлю та полювання, займається спортом. Так, ще одне важливе питання, яке вам належить ретельно продумати, скільки грошей отримує ваш майбутній обранець на місяць на роботі, є у нього стан і цінне майно, а так само зможете ви змиритися з тим, що грошей у нього буде менше, ніж ви розраховуєте, і наскільки конкретно менше.

негативні риси



Коли повний портрет чоловіка складено, слід написати все ймовірно допустимі негативні його риси. Напишіть, з чим ви зможете змиритися, а з чим ні, що для вас можна пробачити в житті, а за що ви ніколи чоловіка не пробачите.

Ось тепер треба уважно перечитати свій твір і спробувати уявити зовні такого чоловіка. Пофантазуйте, як він може виглядати, як ходить, як посміхається. Саме таким, яким ви його представили, таким він і буде, повірте! Схожим на нього - це вже точно!

Перші 90 днів розкажуть про все

Продовжуємо далі вивчати, як правильно вибрати чоловіка. Будь-які відносини повинні пройти перевірку на міцність перш, ніж стати близькими. Як же жінка зможе перевірити, чи точно такий чоловік, про якого вона писала в своєму творі. Перевіряти можна 90 днів. Після того, як вони пройдуть, вже нічого кардинально нового про чоловіка ви не впізнаєте.

  • Отже, ви хочете дізнатися чи добрий він, турботливий і душевний? Попросіть його взяти на тиждень вашу кішку, тому що у вас в цей час будуть фарбувати підлоги. Подивіться, чи буде він радий цьому, чи зможе доглядати за твариною. Ви багато чого зрозумієте, спостерігаючи за цим процесом.
  • Далі вам треба буде оцінити його щедрість і фінансову спроможність. Попросіть дати вам в борг на лікування до зарплати. Якщо він буде вважати і думати, під які відсотки вам давати гроші, то це не ваш тип чоловіка, біжіть від нього. Якщо він з легкістю дасть вам гроші, обумовивши дату повернення, це буде дуже добре, можете продовжувати спілкуватися. А якщо він сплатить ваше лікування і скаже, щоб не надумали йому повертати ці гроші, то будьте впевнені, цей чоловік уже вас любить і має намір на вас одружуватися. Якби він вас вже не вважав своєю, він ніколи не дав би вам грошей без повернення.

Так можна перевірити всі найважливіші якості свого чоловіка. Якщо в 70 відсотках вони підтвердяться, то чоловік гідний вашої уваги і можна відносини переводити в розряд серйозних. І потім у вас вже не буде виникати питання, щодо того, як вибрати чоловіка. Вас буде хвилювати, як допомогти йому вам зробити пропозицію.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!