» » » Яким повинен бути чоловік?

Яким повинен бути чоловік?

Яким повинен бути чоловік?

Любов - важлива складова нашого життя. Для більшості людей без любові щастя неможливе. Багато жінок мріють зустріти свою половинку. Вони точно знають відповідь, яким повинен бути чоловік їх мрії. В уяві вони малюють свої ідеал: зовнішність, особистісні якості, риси характеру. Отже, хто ж він такий, цей чоловік, зустрічі з яким так жадає прекрасна половина людства?

Яким повинен бути справжній чоловік?

Уявлення про те, яким повинен бути справжній чоловік, у жінок у чоловіків абсолютно різні. Те якість, яке здається привабливим для одних, викликає у інших бурхливий протест. Може тому чоловікам і жінкам так складно знайти і зрозуміти один одного? Сьогодні ми визначимо критерії справжнього чоловіка з жіночої точки зору. Тому рекомендуємо сильній половині людства уважно прочитати статтю - можливо ви подивіться на себе з іншого, жіночої позиції, і зможете стати для своєї коханої ідеальний партнером!

Якими якостями повинен володіти чоловік?

Ось основні якості, які жінки вважають ознаками справжнього чоловіка:

  • Сильний, вольовий. Справжній чоловік повинен бути сильнішим за свою обраницю і морально і фізично. Жінці не потрібен розмазня або хлопчик на побігеньках. Жінка хоче відчувати себе захищеною. Цей пункт лежить глибоко в підсвідомості, коли наші предки ще ходили в шкурах. Тоді велика була небезпека стати жертвою диких звірів або якихось природних явищ. Жінці потрібен був захисник, який забезпечить безпеку для неї і її потомства. Тому не вірте феміністкам, які проголошують свою незалежність від чоловіків. Підсвідомо, жінка вибирає більш сильного чоловіка. Сила повинна бути не тільки фізичної. Чоловік повинен бути вольовим, наполегливим, рішучим. Він повинен вміти приймати рішення в стресовій ситуації, коли жінки може охопити паніка. Він відповідає за свої слова і вчинки і не дає порожніх обіцянок.
  • цілеспрямований. Справжній чоловік ставить перед собою мету і досягає її, як би складно це не здавалося. Він розуміє, що головне, а що другорядне, і не розмінюється на дрібниці. Він сконцентрований на досягненні мети. Звичайно, у нього може бути хобі, яке допоможе відпочити і набратися сил для втілення своїх задумів в життя.
  • успішний. У чоловіка обов`язково має бути покликання, улюблена робота, кар`єра, де він зможе реалізувати свій потенціал. Представники сильної статі, які не знайшли себе, часто мають нестерпний характер, страждають депресіями і неврозами. Навіть якщо в даний момент він не глава великої компанії і у нього немає мільйона, це не страшно. Жінки дуже чуйно визначають потенціал чоловіки. Чи здатний він заробляти гроші? Чи здатний прогодувати сім`ю? Чи є у нього енергія і прагнення рости і вдосконалюватися?
  • розумний. Обов`язковий атрибут справжнього чоловіка - це розум. Жінка наварять чи без розуму закохатися в дурного чоловіка. Не так важливо кількість вищих освіт, набагато важливіше вміння вести бесіди на різні теми, бути ерудованим, інтелектуальним. Жінкам подобається коли чоловік логічний, вміє аргументовано довести свою думку. Розум так само необхідний чоловікові для досягнення кар`єрного зростання.
  • відповідальний. Сьогодні в суспільстві ми спостерігаємо зміщення ролей - жінки ставати все більш активними, чоловіки, навпаки, втрачають свою ініціативність. Вони вважають за краще перекладати відповідальність за прийняття рішень на тендітні жіночі плечі. У той час як саме чоловік повинен бути главою сім`ї і стояти біля штурвалу сімейного корабля.
  • Добрий, турботливий. Егоїстів, які думають тільки про себе, жінки не приймають. Так само як і не приймають надмірно агресивних чоловіків. Іноді, деяка ступінь агресії може здаватися дівчатам привабливою, що свідчить про чоловічу брутальності і силі. Але не варто перегинати палицю! Прекрасно, якщо чоловік буде проявляти турботу і участь по відношенню до своєї обраниці, а так само приділяти їй достатньо своєї уваги. Жінки цінують чоловічу турботу дуже високо і щедро за неї відплатять. Важливим якістю так само є любов чоловіка до дітей. Для жінки переважно, щоб її чоловік був зразком для наслідування для їх дітей. Він володіє незаперечним авторитетом для них. Сімейні цінності мають велику значимість для справжнього чоловіка.
  • Почуття гумору. Багато жінок приділяють велику увагу цій рисі характеру, так як самі не вміють жартувати. Розсмішити в складній життєвій ситуації, зняти напругу з допомогою жарти - ось якості, які цінуються в чоловіках.
  • Сексуальний. Хоч вважається, що для чоловіків секс важливіше, жінки до нього теж не байдужі. Дівчата не люблять мачо, що не пропустять не однієї спідниці. Вірність партнеру - ось велика цінність для жінки. У пастелі ідеальний чоловік ніжний і пристрасний, іноді і грубий, агресивний. Він думає про те, як доставити партнерці неземне блаженство, а не стурбований лише досягненням оргазму для себе. Він дає зрозуміти дівчині, наскільки вона приваблива, бажана, сексуальна. Таких чоловіків жінки не пропускають!
  • Інші важливі риси справжнього чоловіка: рішучий, сміливий, відвертий, ласкавий, уважний.


За результатами соціологічного опитування, проведеного серед жінок, якості справжнього чоловіка розподілилися наступним чином:

  1. Дбайливий, добрий;
  2. розумний;
  3. сексуальний;
  4. чесний;
  5. вольовий;
  6. Діловий;
  7. З почуттям гумору;
  8. працьовитий;
  9. сміливий;
  10. Вродливий.

Забавно, що краса коштує у жінок на останньому місці. Останнім часом з`явилася тенденція серед чоловіків приділяти підвищену увагу своєму зовнішньому віду- відвідувати салони краси, фарбувати волосся, робити педикюр і манікюр, словом займатися всім тим, що за традицією є прерогативою для жінок. Такі чоловіки, метросексуали, наварять чи будуть користуватися у жінок успіхом, тільки якщо в якості подружки, яка порадить який салон відвідати. Чоловік не повинен виглядати як жінка. Природно, доглядати за своєю зовнішністю обов`язково і необхідно. Жінці не сподобатися чоловік, у якого брудні черевики, немите волосся або не стираються одяг, пропахла потім.

Яким повинен бути чоловік по зовнішності?



Це питання, звичайно, суто індивідуальний. Традиційно, жінки віддають перевагу чоловікам атлетичної статури і приємної зовнішності. Вони повинні вміти зі смаком одягатися і самі підбирати собі шикарний гардероб.

Який повинен бути вага чоловіки? Він не повинен бути занадто худим, але і не товстим. Деяким дівчатам подобаються великі, трохи повненькі чоловіки. Трохи підкачала мускулатура вважається більшістю жінок дуже привабливою.

Якого зростання повинен бути чоловік? Представниці прекрасної статі вважають за краще, щоб їх обранець був трохи вище їх самих. Небажано, щоб чоловік був нижчим на зріст. Психологічно, це створює ефект домінування жінки, а їм цього не треба.

Ось коротка розповідь про те, яким повинен бути ідеальний чоловік. Але запам`ятайте головне, ідеальний чоловік, це той, який зуміє зробити свою обраницю щасливою, незалежно від того якими якостями він володіє!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!