» » » Як притягувати чоловіків?

Як притягувати чоловіків?

Як притягувати чоловіків?

Більшість жінок влаштовані так, що вони не можуть бути щасливі без чоловіка. Навіть якщо жінка успішна в бізнесі і поводиться, як чоловік, їй необхідний супутник життя. Але що робити, якщо бажаний чоловік не з`являється на горизонті? Як притягувати чоловіків? Не варто сидіти біля віконця і чекати принца на білому коні - якщо не вживати ніяких дій, то він може і не з`явитися. Найперше, що потрібно зробити, - це вирішити свої проблеми, стати гармонійною особистістю.

Що заважає зустріти чоловіка своєї мрії

Що притягує чоловіків? Це сексуальна енергія, що б`є через край. Але деякі жінки просто не дозволяють собі бути сексуальною. Ви ніколи не замислювалися про те, чому деякі писані красуні роками залишаються одні, а навколо не надто симпатичних жінок кавалери так і в`ються? Причин невдач в любові може бути кілька:

  • Ви маєте занадто завищені вимоги, заздалегідь відмітати всіх кандидатів. Ви створили собі нереально прекрасний образ, але такі принци зустрічаються тільки в казках.
  • Ви не любите себе, відповідно, не випромінюєте енергію любові, пригнічуєте свою сексуальність. Недарма кажуть про те, що якщо ти не любиш себе, то і тебе ніхто не зможе полюбити.
  • Ви концентріруетесь на недоліки чоловіків або взагалі не любите чоловіків. Деякі жінки щиро вважають, що "все мужики - сволочі, козли, пси ...". Якщо ви так думаєте, то для вас саме так і буде.
  • Ви не вживаєте ніяких дій. Можна скільки завгодно повторювати афірмації, візуалізувати нареченого, лежачи на дивані у себе вдома, і це нічого не змінить. Навряд чи чоловік вашої мрії вломитися до вас в квартиру.

негативні установки



Це тільки кілька ефективних способів, які жінки придумали, щоб не зустріти свого героя. Щоб притягнути свого чоловіка, треба позбутися від усього негативу. Проаналізуйте, що заважає саме вам бути щасливою в любові? Які негативні установки блокують вашу жіночу енергію? Майте на увазі, що ці установки ви використовуєте підсвідомо, не віддаючи собі в них звіт, тому виявити їх буває досить складно. Негативні програми можуть бути спрямовані як на себе, так і на чоловіків. наприклад:

  • "Я жирна корова, нікому не потрібна";
  • "Любов - це небезпечно, можуть зрадити, кинути, краще бути однією";
  • "Любов треба заслужити наполегливою працею, вона не дається просто так";
  • "Свого чоловіка зустріти дуже важко, практично неможливо" і т. Д.


Детальніше про негативні програми та їх виявленні ви можете прочитати в спеціальній літературі по психології, наприклад, в книгах Олександра Свіяша досить докладно висвітлено це питання.

Що притягує чоловіків

Які жінки притягують чоловіків? Їм не потрібно намагатися, старанно фліртувати, грати в спокушання - від них виходить енергія, сексуальність, жіночність, впевненість. Чоловік відчуває таку жінку і реагує на неї підсвідомо. Ця жінка має певні якості, які ви легко можете в собі розвинути, приклавши невеликі зусилля.

  • Впевненість в собі. Ви знаєте, що гідні кращого і не боїтеся самотності, тому не чіпляєтеся за першого-ліпшого чоловіка, "щоб був".
  • Ви не надто доступні, але і не оточує себе стіною крижаного відчуження і недоступності. Занадто недоступних жінок чоловіки бояться і уникають, а надто доступних не цінують і зневажають.
  • Ви самодостатні. У вас є свої інтереси, цінності, захоплення. Ви - цілісна особистість, цікавий співрозмовник. У вас є своя думка.
  • Ви любите себе, стежте за собою, пестіть і плекаєте.
  • Ви природні і невимушені. Ви ведете себе розкуто, відкриті для спілкування, чесні з собою і з іншими.

Повз такої жінки чоловіки не проходять. Якщо ви вже така жінка, але до сих пір не знаєте, як притягнути до себе чоловіка, то використовуйте техніку візуалізації. Замовте собі коханого, уявляйте, як ви зустрінете його і почнете зустрічатися. Чи не уявляйте собі конкретної людини, але опишіть, яким він повинен бути за характером, якими мають бути відносини. Виконуйте візуалізацію регулярно, і Всесвіт обов`язково виконає ваше замовлення. Удачі вам!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!