Як стати сексуальною?

Багато чоловіків і жінки мріють знайти відповідь на питання: як стати більш сексуальною / сексуальним? Справа далеко не в фізичної краси. Напевно, ви чули таку приказку "не родись красивой, а родись щасливою". Найчастіше красиві жінки не можуть знайти собі пару, а навколо не надто привабливих осіб чоловіки в`ються як мухи. Так у чому ж справа? У сексуальності, яку випромінює людина. Якщо ви вважаєте, що не дуже сексуальні, не турбуйтеся, це якість можна розвинути в собі.

Як стати сексуально привабливою? Формула сексуальності

Сексуальність є в кожній людині, в тій чи іншій мірі. Деякі несвідомо залучають представників протилежної статі нічого особливого при цьому не роблячи. Наприклад, багато зірок естради і кіно інтуїтивно транслюють свою сексуальність на глядачів. Якщо людина блокує свою природну сексуальність, цього можуть служити такі причини: упередження, невпевненість в собі, страхи, закладені в дитинстві, неправильне виховання. Отже, як стати сексуальною і привабливою?

  • Подобатися собі, любити себе. Якщо людина подобатися собі, що оточують це відчувають. Якщо жінка себе не любить, її не врятують ні чудовий макіяж, ні дорогий одяг. Полюби себе такою, яка ти є: з усіма своїми недоліками і перевагами! Це не означає, що ти не повинна змінюватися на краще і зупинитися в розвитку. Ти можеш вдосконалюватися, виправляти в собі щось, але робити це з любов`ю, а не з осудом себе. Це вірний шлях до успіху. Запам`ятай - єдина людина, якій ти повинна подобатися - це ти сама. Якщо ти себе приймаєш і любиш, нестачі в чоловіках не буде.
  • Впевненість в собі. Це якості безпосередньо випливає з попереднього. Став собі досяжні цілі, хвали себе за успіх. Створюй ситуації успішності кожен день. Щоранку говори собі компліменти. Ти прекрасна! Пам`ятай це завжди.
  • Як стати сексуальною жінкою? Будь собою. Чи не копіюй кінозірок, які здаються тобі сексуально привабливими. Це завжди виглядає неприродно, а природність - це дуже сексуально! Індивідуальність людини - ось справжня цінність. Знайди свій стиль, зачіску, макіяж. Слухай свій внутрішній голос. Ні в якому разі не порівнюй себе з іншими дівчатами, які стрункішою / красивіше / сексуальніше ітд.
  • Посміхайся. Щира посмішка дуже приваблива для протилежної статі. Якщо дівчина посміхається, значить вона відкрита і налаштована на спілкування. Якщо при цьому ти будеш рухатися вільно і розкуто, дивитися співрозмовнику в очі, використовувати дотику - то б будеш воістину сексуальної! Детальніше про мистецтво флірту тут: як фліртувати з хлопцем.
  • Не забувай про зовнішню привабливість. Будь завжди доглянутою і охайною. В одязі не варто використовувати кричущих сексуальних знаків: не варто одягати маєчку з глибоким декольте і дуже короткий міні. Така жінка може здатися занадто доступною. Якщо у тебе декольте - то закрий ноги, якщо коротка спідниця - задрапіруйте груди. Не варто показувати все відразу. Дай чоловікові можливість пофантазувати. Наглухо закривати всі відкриті ділянки тіла теж не варто. Це сигнал для чоловіків - не чіпайте мене!
  • Як стати найсексуальнішим чоловіком? Для представників сильної статі підуть правила викладені вище. Жінкам подобаються сильні чоловіки, в суспільстві якого вони почуваються безпечно. Важливо так само внутрішньо чарівність, шарм, почуття гумору. Якщо ви відчуваєте впевненість в собі, то жінки до вас потягнуться. Одяг повинен бути охайним і чистим.


Тепер ви знаєте, як стати найсексуальнішою / сексуальним! Сподіваємося, ваш партнер це оцінить.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!