» » » 10 Років весілля - яке весілля?

10 Років весілля - яке весілля?

10 років весілля - яке весілля?

Перший ювілей (круглу дату) молодята святкують через 10 спільно-прожитих років. Весілля це рожева або олов`яний. Троянди - це пристрасть, любов, емоції. Олово - гнучкість. Дізнавшись один одного, допомагаємо змінюватися. А ще - навчилися пристосовуватися ...

Весілля 10 року - яка вона?

Це залежить від ваших бажань (ну і можливостей, звичайно). Можна відзначити її широко, з розмахом, запросивши всіх тих, хто був присутній на одруженні 10 років тому. Можна - удвох, спланувавши на ці дні чергову подорож. Можна разом сходити в кіно або в кафе.

Що подарувати коханим

І тут як не можна до речі буде букет з 11 троянд. 10 років весілля - яке весілля? Це торжество рожеве. 1 біла троянда, кольору надії і 10 червоних (це любов). Троянди, пелюстки троянд, рожева або червона одяг дам - все це буде гармонійно виглядати на святі. Ще кажуть, що в кишені можна носити олов`яну ложку. Хочете, носите- і покладіть її потім собі під подушку. Адже головне не це, а ваші почуття.

Що подарувати друзям і рідним

Олов`яних солдатиків? Рожеву пантеру? Червоний Сітроен? Або взяти і купити пляшку хорошого червоного вина, підкресливши фортеця їх любові?

Разом прожили 10 років - яке весілля, такі і привітання.

Завжди можна знайти слова, якщо почуття і стосунки щирі. Можна відправити вітальне СМС-повідомлення, написати електронного листа. А краще прошепотіти заповітні слова на вушко коханої. Адже ніжність і любов нерозлучні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!