» » Як довести любов?

Як довести любов?

Як довести любов?

Важко зустріти людину, в серце якого не жила б любов. Проблема в тому, далеко не кожен може проявляти і доводити свої почуття в ті моменти, коли це особливо потрібно партнеру. Кілька порад про те, як проявити почуття, можна знайти нижче.

Як довести свою любов хлопцю?

Більшість дівчат думають, що довести свою любов хлопцю достатньо складно, проте це не зовсім так. Звичайно, сильна стать скупий на емоції, і часом здається, що улюблений нічого не помічає, але це тільки на перший погляд. Будь-якому хлопцю буде приємно, якщо його кохана буде цікавитися його справами. Якщо йому подобається футбол, чому б не повболівати разом за улюблену команду? Можливо, ви й самі захопитеся тим, що відбувається, а хлопець напевно оцінить такий жест.

Частіше хваліть свого коханого, так він буде відчувати себе впевненіше. Не варто розбовтувати про його недоліки подругам, хтось може передати йому. Краще говорите про нього тільки хороше. Готуйте для нього смачні страви, чоловіки дуже люблять поїсти. Намагайтеся завжди виглядати надзвичайно, він буде гордий тим, що з поруч із ним знаходиться красива дівчина.

Як довести дівчині свою любов?

Дівчата - істоти ніжні й ранимі, тому звертатися з ними потрібно обережно, щоб не образити. Щоб довести представниці прекрасної статі свою любов, потрібно частіше говорити їй компліменти. Вони обов`язково повинні бути щирими.



Не забувайте і про подарунки. Не обов`язково дарувати щось дороге, важливий знак уваги. В якості подарунка можна піднести:

  • простий букет квітів;
  • шоколад;
  • коробку цукерок;
  • милу брошку або шпильку;
  • м`яку іграшку.

Подібні знаки уваги неодмінно будуть оцінені, а ви зарекомендуєте справжнім джентльменом, який вміє оточити дівчину увагою.

Частіше говоріть коханій, що любите її, влаштовуйте сюрпризи. Це може бути незапланований похід в кіно, театр, кафе. Зустрітися з її батьками, справляйтеся про їхні справи, здоров`я. Допомагайте дівчині при першій нагоді, захищайте її.

Більше радою про те, як можна довести свою любов, ви знайдете в нашій статті - Як довести, що любиш.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!