» » » Як викликати любов?

Як викликати любов?

Як викликати любов?

Далеко не кожен закоханий чоловік здатний зізнатися в своїх почуттях об`єкту обожнювання. Адже завжди присутній страх бути відкинутим, особливо коли обранець або обраниця не звертає на вас ніякої уваги. Але якщо знати, як викликати любов, вдасться добитися взаємності.

У нашій статті буде дано кілька порад.

Як зробити любов взаємної?

Загальні інтереси

В першу чергу, слід бути постійно на очах у коханої людини: так він швидше помітить вас. Крім того, варто дізнатися про захоплення, місцях, де він любить проводити вільний час. Можливо, коханий ходить на курси іноземної мови, а ви як раз мріяли зайнятися англійською або німецькою. Сміливо записуйтеся в ту ж мовну школу: так ви і зустрічатися будете частіше, і теми для розмови з`являться, а ви заодно поліпшите свої знання.

Знаки уваги

Надавайте об`єкту обожнювання знаки уваги: тоді він зрозуміє, що ви його любите, і згодом перейметься до вас симпатією, а там і до закоханості недалеко. Так, наприклад, слід дарувати невеликі подарунки на різні свята, а дівчині можна просто і без приводу піднести квіти. Вона буде дуже задоволена і зачарована такою увагою.

Запросіть на побачення



Щоб краще пізнати людину, можна запросити його на побачення - правда, для початку не потрібно робити його романтичним. Запросіть коханого на пікнік, спільний виїзд за місто або похід в театр, на концерт з вами і вашими друзями. При зустрічі робіть йому компліменти, розповідайте цікаві історії зі свого життя і побільше слухайте.

Запропонуйте свою допомогу

Кожній людині час від часу потрібна допомога, тому слід бути в полі зору коханого або коханої і при нагоді допомогти відвезти кішку до ветеринара або підготуватися до важливого іспиту. Можна також і попросити коханого про допомогу, напевно людина вам не відмовить. Таким чином вам вдасться дізнатися один одного краще і зблизитися.

візуалізація

Викликати любов у об`єкту обожнювання можна і за допомогою візуалізації. Вам потрібно буде щодня представляти його закоханим у вас, говорить слова любові, що обіймає вас. Поєднуючи цей прийом з усім вищеописаним, ви зможе досягти своєї мети.

Ну а коли мета досягнута, вам може знадобитися наша стаття - Як висловити свою любов.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!