Як стати ближче?

Як стати ближче?

Якщо вам дуже подобається людина і ви хочете з ним зблизитися, вам потрібно буде зробити певні дії. Ось тільки зайва активність може відлякати людини, і ви не досягнете результату. Як же досягти крихкого балансу - стати близьким іншому, але не здатися нав`язливим? Поговоримо про це докладніше.

Як стати ближчими один до одного

Цілком природно, що хочеться стати до коханої людини якомога ближче. Але потрібно діяти ненав`язливо, інакше він може, навпаки, віддалитися, і тоді справа тільки ускладниться.

Проводьте з ним більше часу

Постарайтеся проводити з коханою людиною більше часу. Намагайтеся бувати в тих же місцях, що і він, знаходите спільні теми для розмов. Можливо, у вас виявиться багато спільного, наприклад, незвичайне хобі. У цьому випадку ваше зближення буде відбуватися природно, і ваш коханий не подумає, що ви нав`язуєте.

Попросіть про допомогу і допомагайте самі

Щоб зблизитися з людиною, часом досить попросити його допомогти в тій чи іншій справі - наприклад, в налаштуванні комп`ютера або перевезення кота до ветеринара. Напевно він не відмовить.

Коли все буде зроблено, можна запросити його на обід або кави в знак подяки. Це відмінний шанс поспілкуватися і ближче пізнати один одного. Розпитайте людини про його дитинстві, юнацтві, розкажіть смішну історію зі свого життя. У підсумку ви весело проведете час і станете ближче.

Можливо, після ваш улюблений подзвонить вам і запросить кудись. Чи не губіться, сміливо приймайте запрошення, адже це можливість побути наодинці і дізнатися один одного краще.



Якщо у людини, який вам подобається, виникли проблеми, не губіться - запропонуйте йому свою допомогу. Не сумнівайтеся, він оцінить такий жест і буде вам дуже вдячний. Так ви зможете не тільки зблизитися, але і стати хорошими друзями, а дружба може перерости і в щось більше.

Будьте в доброму гуморі

Щоб людина потягнувся до вас, потрібно бути завжди на позитиві. Так ви зможете зарядити коханого хорошим настроєм, і він буде несвідомо тягнутися до вас. У вас в запасі завжди повинна бути жарт, смішна історія, свіжий анекдот. Діліться з людиною тільки хорошими новинами, залиште бурчання для іншого випадку. В результаті ви станете для улюбленого світлою плямою в його житті, і він буде радий кожній зустрічі.

Вмійте слухати

Щоб стати ближче один одному, потрібно вміти слухати людини. Якщо у нього виникли проблеми і ви не можете допомогти, просто вислухайте, можливо, вам вдасться дати добру пораду. Не варто перебивати людини, потрібно дати йому шанс виговоритися. Таким чином, між вами народиться довіру, ви зблизилися і станете проводити більше часу разом.

Дізнайтеся його інтереси

Зблизитися з людиною можна, дізнавшись про його інтересах. Наприклад, якщо він любить театр або мистецтво, можна буде "як би ненароком" зустрітися на прем`єрній виставі або модною виставці. Але можна і бути трохи сміливіше - дістати квитки в галерею або на закрите уявлення і запросити свого коханого. В цьому випадку у вас буде загальна мета, та й після заходу можна буде обговорити побачене. Хто знає, може бути, після цього улюблений сам запросить вас у театр або на концерт в якості відповідного жесту.

Якщо ваша мета - стати по-настоящіму значимою людиною в житті вашого коханого, ознайомтеся ще й з нашою статтею - Як бути потрібною.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!