» » » Як дізнатися один одного?

Як дізнатися один одного?

Як дізнатися один одного?

Багато з нас приходять до розуміння того, що хороші особисті стосунки побудувати дуже непросто. Це усвідомлення складається з багатьох ощущеній- наприклад, коли ви відчуваєте, що отримуєте менше радості від спілкування з улюбленим, ніж раніше. Головне в даному випадку - не зневірятися, адже будь-яка зміна можна звернути в кращу сторону. Як пізнавали один одного романтичні і відомі пари, а найголовніше, як перенести цей досвід на ваші стосунки? Про це і дізнаємося.

Основні способи:

Як не крути, а багато тем для розмов з улюбленими стають вичерпаними, коли ви разом довгий час. Але і в цій ситуації можна з кожним разом знаходити щось нове в людині і закохуватися в нього знову і знову.

  • Найдієвіший спосіб пізнати один одного ближче - це придумати заняття, яке було б ново для вас і для вашого коханого. Це може бути все що завгодно, і навіть не важливо, що, - головне в іншому. Потрапляючи в нову, незнайому для вас ситуацію, ви і ваш партнер розкриваєте з незвичайною для вашого повсякденного спілкування сторони. Саме так люди і починають дізнаватися, а головне, відчувати один одного, що робить їх відносини більш глибокими і усвідомленими.
  • Кожен з нас любить приємні сюрпризи, ваша друга половинка - не виняток. Зробивши несподіваний подарунок для свого близького, ви дізнаєтеся його з нового боку, і ще одна грань його особистості відкриється перед вами. Чому це може допомогти дізнатися один одного ближче? Всьому виною нова інформація і новий рівень взаємодії між вами. Кожен раз, роблячи те, чого ви раніше не робили, або пропонуючи своєму партнерові новий вид спілкування, ви розкриваєте все більше і більше, як і ваш супутник.
  • Ніщо так не зближує людей, як подорожі - зміна обстановки і, знову ж таки, нова ситуація, в якій ви опиняєтеся разом. Візьміть гарячу путівку і поїдьте на відпочинок. Чим незвичніше буде місце (може бути, навіть позбавлене повсякденного комфорту), тим глибше ви зможете усвідомити ваші відносини і представити їх у розвитку. Пам`ятайте про те, що оскільки ви впевнені в тому, що ваш улюблений буде з вами довгий час, необхідно гарненько з ним познайомитися і дізнатися про його сильні і слабкі сторони.

Емоційність у відносинах

Для міжособистісних відносин першорядну роль відіграють емоції. Необхідно усвідомлювати, що якість ваших відносин з коханою залежить від різноманітності емоцій. Суть в тому, що емоційне забарвлення відносин повинна бути як позитивною, так і негативною, тому що саме контраст дозволяє цінувати ці відносини і зберігати їх.



Виходить, що пізнати один одного ближче можна, в тому числі, і через розуміння «емоційної палітри» вашого супутника. Як можна збільшити емоційність ваших відносин?

  • Не намагайтеся в усьому догодити вашому близькій. Пам`ятайте про те, що будь-який спір і навіть конфлікт може стати новим щаблем розвитку відносин. Не завжди, втім, це розвиток рухається в тому напрямку, в якому б вам хотілося. Невеликі і серйозні розбіжності в ваших поглядах, а також їх обговорення обов`язково допоможуть вам пізнати один одного ближче.
  • Існує і ще один спосіб. Варто спробувати відкрити якусь глибоку тему для розмови з вашим улюбленим - щось, що його терзає, на вашу думку, чи турбує найбільше. Поговоріть про ваші мрії, про плани на майбутнє. Бути може, варто торкнутися теми спільного сімейного життя.

Спільний процес мріяння досить плідно впливає на будь-які відносини. Його можна використовувати як поштовх до досягнення нових цілей для вашої пари. Крім того, це покаже вашого близького з нового боку, і ви дізнаєтеся один одного ще трохи більше.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!