Як з ним переспати?

Як з ним переспати?

Якщо коханий хлопець не дивиться в вашу сторону, то потрібно вжити рішучих дій, інакше його візьме в оборот інша дівчина. У цьому випадку необхідно використовувати весь свій шарм, тоді вдасться отримати його. Якщо хлопець дуже подобається, то можна подумати над тим, як з ним переспати.

Як переспати з хлопцем?

Якщо хлопець не звертає на вас ніякої уваги, то слід частіше потрапляти йому на очі. Потрібно знайти якомога більше точок дотику. Таким чином, вдасться зблизитися, і взяти його в оборот буде набагато простіше. У цьому випадку важливо подружитися і частіше спілкуватися з ним. Так, якщо він збирається брати участь в якомусь проекті, то слід потрапити в його команду.

Згодом можна буде затримуватися допізна, щоб закінчити роботу. Більш того, можна попросити улюбленого проводити вас до дому і на знак подяки запросити попити кави. За милою бесідою можна зізнатися йому в любові і поцілувати. Якщо він не втече, то поцілунок може плавно перейти в секс. Мало хто з молодих людей відмовляється зайнятися любов`ю з симпатичною дівчиною, тому такий шанс упускати не можна.



Хорошим варіантом буде запросити хлопця в гості допомогти вирішити проблему, наприклад, з протікає краном або раковиною. Важливо в цей день надіти обтягуючий одяг, ідеальним варіантом стане блузка з глибоким декольте і спідниця. Після виконаної роботи потрібно обов`язково запросити молоду людину випити чаю з тістечками, а далі спокусити його. Можна включити повільну музику і запросити хлопця на танець, але краще як би ненароком спіткнутися і опинитися в його обіймах. Коли ваші губи будуть близько, можна поцілувати хлопця, а потім перейти до більше рішучих дій. Швидше за все, він буде не проти.

Як переспати на вечірці?

Багато дівчат задаються питанням: як мені з ним переспати на вечірці? У цьому випадку справа спрощується, оскільки на святах люди поводяться більш розкуто, та й алкоголь допомагає розслабитися. Тут все залежить від швидкості дій. В першу чергу слід запросити об`єкт обожнювання на повільний танець, в процесі якого потрібно притискатися до нього якомога сильніше.

Такі дії дадуть йому зрозуміти, що дівчина готова до ближчих стосунків. Можливо, він сам запропонує продовжити вечір в більш спокійному місці. Якщо ж він не зрозумів натяків, то можна зробити пропозицію самостійно. Напевно він не відмовить, але слід заздалегідь подумати про місце, куди можна відправитися. Це може бути квартира або готель, але можна зайнятися сексом і на задньому сидінні автомобіля або в туалеті.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!