» » » Як змусити хлопця лизати?

Як змусити хлопця лизати?

Отже, можливі способи, як змусити лизати вашого хлопця.

Почнемо з найпростішого - просто попросите його про це, прямо. Можна злегка завуалювати прохання, наприклад, такими фразами: «Милий, ти не міг би принести мені задоволення мовою?» При цьому очима потрібно виразно показати, де саме вам хотілося б, щоб він лизнув. Можна блиснути ерудицією і прямо і впевнено попросити його: «Зроби мені, будь ласка, кунілінгус». Незнайоме слово напевно зацікавить його, і він полізе в Яндекс його шукати. Кунілінгус - латинське слово і дослівно перекладається як «лизати жіночі статеві органи». Також, заодно, він дізнається, як найкраще це робити і навіщо це потрібно.

Вам залишиться тільки зробити всі необхідні приготування: відправити батьків на дачу, запросити його до себе, приготувати романтичну вечерю при свічках, і гарненько помитися спеціальним милом для інтимних місць. Можете заздалегідь поцікавитися у хлопця, який запах йому найбільш приємний. Таке мило і вибрати.

Наступна задача складніше. Як змусити хлопця лизати, якщо він прекрасно обізнаний вже про те, що таке кунілінгус (спасибі Яндексу), навіщо це робити своїй дівчині, і чому цього робити не варто ні в якому разі (спасибі друзям у дворі).

Не впадайте у відчай, способи, як змусити його лизати, як і раніше є.



Ходімо зі середніх козирів. Якщо ви дуже добре спілкуєтеся з його близькими друзями, попросіть їх про послугу. Нехай вони розкажуть йому, що лизати у своєї дівчини - це неймовірно круто і хлопець, який це зробить, відразу ж викличе у них повагу. Їм це сказати буде не складно, хлопцям аби поржать один над одним, а ви отримаєте те, що хочете.

Якщо ви соромитеся говорити про це з його друзями, спробуйте другий спосіб. Перед сексом скажіть йому, що вам дуже подобається доставляти оральні ласки і отримувати їх. На доказ, зробіть йому першої хороший і якісний мінет. Потім попросіть його про відповідному насолоді. Рідко який хлопець відмовиться в такій ситуації. Щоб план вдався на сто відсотків, не дайте йому закінчити під час минета, і пообіцяйте продовження тільки після того, як він вам поліжет. Відкидайтеся на подушку і - насолоджуйтеся результатом.

Третій спосіб заснований на тому, що хлопці люблять копіювати чуже поведінку, якщо об`єкт, який вони копіюють, викликає у них повагу. Пошукайте в інтернеті відео, як красивий і накачаний хлопець робить дівчині кунілінгус. У подібних фільмах питання, як змусити чоловіка лизати обігрується просто і з вогником, все відбувається за взаємною згодою обох сторін. Простота відбувається на екрані дуже допоможе вам пояснити хлопцю, що вам теж хочеться, щоб він вам отлізал.

Далі, перед сексом просто запропонуйте хлопцеві подивитися порнофільм і включайте заздалегідь знайдений вами, з потрібним сюжетним началом. По ходу перегляду зробіть своєму хлопцеві комплімент, що він виглядає набагато сексуальніше, ніж порноактор і злегка подначьте його, чи зможе він також порушити вас і принести задоволення, як це відбувається на екрані. Хлопці дуже чутливі до взяття на слабо, і велика ймовірність, що він негайно стане вам доводити, що у нього це виходить краще.

Приємного насолоди!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!