» » » » Як змусити зателефонувати?

Як змусити зателефонувати?

Як змусити зателефонувати?

Коли хлопець не дзвонить після першого побачення, це зачепить будь-яку дівчину. Однак не варто впадати через це в депресію: можливо, у нього багато справ або він просто забув про дзвінок. Але навіщо губитися в здогадах, коли можна змусити його зателефонувати.

Як змусити зателефонувати людини за допомогою магії?

Якщо молода людина рідко балує вас дзвінками, можна змусити його робити це частіше. У цьому вам допоможе магія. Потрібно провести ритуал, завдяки якому коханий згадає про вас і ви зможете почути його голос і поговорити досхочу.

Для проведення ритуалу вам буде потрібно звичайний носовичок, який обов`язково повинен бути з лляної тканини або бавовни. На кінчику хустки слід зав`язати вузлик і прочитати на нього тричі наступний змову:

«Вузлом хустку зав`язала, а з ним і своє бажання зв`язала. Допоможіть мені сили вищі, допоможіть молодій людині (ім`я) згадати мене, занудьгувати, мій номер телефону набрати. Я вузликом хустку зав`язала, Вам своє бажання пуститися розповіла. Скоро все збудеться, телефон мій розбудили, від дзвінка довгоочікуваного, голоси в трубці солодкого ».



Носовичок ви повинні носити з собою, поки коханий не подзвонить вам, потім його потрібно спалити. Даний змова дуже дієвий, тому чекати дзвінка вам залишиться недовго.

Як змусити хлопця подзвонити хитрістю?

Коли не хочеться вдаватися до магії, можна зробити так, щоб хлопець подзвонив, використовуючи жіночі хитрощі. Наприклад, можна сказати подрузі, щоб вона як би ненароком зустріла його і завела про вас розмова. В ході нього вона може обмовитися, що вам дуже сподобалося ваше побачення і ви б хотіли продовжити знайомство. Напевно молода людина зрозуміє натяк і обов`язково зателефонує вам. Заодно вдасться з`ясувати, що він про вас думає і чи варто сподіватися на тривале спілкування з ним.



Якщо ви знаєте одного вашого нового знайомого, можна "випадково" зустріти його десь і пофліртувати з ним. Напевно він розповість своєму приятелеві про вашу зустріч. А адже всі чоловіки власники: швидше за все, він вас просто так не віддасть і захоче вам подзвонити, а можливо, навіть запросить на друге побачення. Якщо хочете продовжити з ним стосунки, то погоджуйтеся, так як ваш відмова може бути сприйнятий, як небажання спілкуватися.

Можна також пустити слух, що ви захворіли або у вас виникла серйозна проблема. Напевно хлопець захоче довідатися про ваше здоров`я, запропонувати свою допомогу, і обов`язково зателефонує вам, а можливо, навіть прийде до вас додому.

Як можна подумки змусити зателефонувати?

Людину можна змусити подзвонити не тільки за допомогою магії, але і силою думки. Необхідно розслабитися, після чого взяти в руки фотографію коханого і, дивлячись в його очі, наказати йому зателефонувати вам. Можна подумки протягом чверті години прокручувати в голові фразу: «Подзвони мені!». Така практика дає хороші результати. Є ймовірність, що кохана людина подзвонить вам протягом декількох годин після навіювання. У вас повинна бути непохитна віра, що він зробить так, як ви накажете йому. В цьому випадку можна сподіватися на успіх.

Ментальне моделювання дзвінка від коханого

Змусити зателефонувати коханої людини можна за допомогою ментального моделювання. Даний процес передбачає повне розслаблення, в ході якого потрібно викинути з голови всі сторонні думки. Потім необхідно подумки уявити, як коханий набирає ваш номер телефону. Важливо представити модель його мобільного телефону, довгі гудки. Ось, нарешті, ви бачите на табло свого апарату знайомий номер, натискаєте кнопку «Відповісти» і чуєте в трубці його голос.

Подумайте, як коханий може вас вітати, і додайте цей елемент в свою модель. Напевно він запитає, як у вас справи. Що ви йому відповісте?

Вам потрібно чітко побудувати свою розмову. Постарайтеся уявити його відповіді, питання, компліменти. Такі дрібні деталі змусять вас повірити в реальність того, що відбувається, а значить, дана модель незабаром проявиться в майбутньому. Потрібно тільки проробляти цю вправу протягом декількох вечорів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!