» » » Як зателефонувати в довідкову?

Як зателефонувати в довідкову?

Як зателефонувати в довідкову?

Бувають ситуації, коли нам терміново потрібно зателефонувати в якусь організацію або конкретній людині. Але далеко не завжди у нас під рукою є необхідний номер телефону. У таких випадках можна зателефонувати в довідкову службу, фахівці якої підкажуть, як зв`язатися з тим чи іншим абонентом.

Дзвінок в довідкову службу зі стаціонарного телефону

Завжди корисно мати під рукою інформацію про те, як подзвонити в довідкову. Єдина російська довідкова служба надає інформацію про номери телефонів фізичних осіб і комерційних організацій. Більшість знає, як зателефонувати в довідкову службу зі стаціонарного телефону. Для цього потрібно просто набрати 09. Дзвінки зі стаціонарного телефону на цей номер безкоштовні. Але є також єдина комерційна довідкова служба 009, яка надасть вичерпну інформацію про всі послуги і товари.

Дзвінок в довідкову службу з мобільного телефону

Бувають ситуації, коли потрібно терміново зателефонувати в довідкову з мобільного телефону. У цьому випадку номер телефону злегка варіюється в залежності від оператора. Абоненти МТС повинні набрати зірочку і 09. Абоненти компанії Мегафон набирають 090. Для абонентів Теле2 номер телефону довідкової служби - 09 і зірочка. Компанія Білайн надає можливість своїм абонентам додзвонитися в довідкову по телефону 009. Вартість однієї хвилини розмови з довідковою також залежить від оператора і його тарифних планів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!