» » » Як дізнатися міський телефон?

Як дізнатися міський телефон?

Як дізнатися міський телефон?

Іноді виникає необхідність дізнатися номер міського телефону фізичної особи або організації.

Зробити це не так вже й просто, так як деякі служби працюють відповідно до Федерального закону РФ «про персональні дані» (152 - ФЗ). У статті спробуємо розібратися, як і якими способами можна дізнатися міський телефон.

Пошук номера телефону

Якщо ви хочете дізнатися номер телефону приватної особи або певної організації, то можна скористатися різними варіантами:

  • міськими довідковими службами;
  • онлайн-сервісами;
  • телефонними довідниками;
  • «Жовтими сторінками».

Міські довідкові служби

Найпростіший спосіб - звернутися в міську довідкову службу. Для отримання інформації необхідно вказати ПІБ шуканого особи і адреса (якщо вам відома така інформація). Таким чином ви зможете дізнатися номер міського телефону. Наприклад, жителі Москви можуть отримати необхідну інформацію про організації за номером +8 (499) 703-0-222 (довідкова Максимум-Інфо). Також можна звернутися в довідкову за номером 09. Якщо вам необхідно зателефонувати з мобільного телефону, то слід використовувати номер 009, але в даному випадку довідка буде платною. Початкова вартість - 30 рублів.

Варто зазначити, що в кожному місті є своя довідкова служба, інформація про яких знаходиться на сайті opoccuu.

Онлайн-сервіси



Якщо ви не можете додзвонитися до телефонної служби, то слід знайти підходящий варіант серед онлайн-сервісів. Москвичі і жителі інших регіонів можуть отримати таку інформацію на сайті spravochnik09.info. Відповідні сайти можна знайти в мережі, вказавши відповідне місто.

Також не варто забувати і про соціальні мережі (Вконтакте, Facebook), в яких користувачі часто залишають свої дані, в тому числі і номери телефонів, як мобільного, так і міського. Зазирнувши на їх сторінку, можна отримати потрібні дані.

Телефонні довідники

Не варто виключати і використання друкованих телефонних довідників, які можна придбати в вузлах зв`язку. Знаючи ПІБ і адресу людини, можна знайти його номер телефону, якщо, звичайно, дана інформація занесена в книгу.

"Жовті сторінки"

Даний сервіс дозволяє з легкістю дізнатися адресу необхідної вам організації. Пошук доступний на сайті ellowpages.rin.ru. Прописавши назву потрібної організації, ви отримаєте список організацій з такою назвою, де можна буде вибрати відповідний для вас варіант. Крім того, на сайті присутня і розширений варіант пошуку, де крім назви можна вказати і місто для пошуку, що в багатьох випадках прискорює пошук.

Додаткову інформацію про пошук номерів телефонів, їх власників та адрес читайте в статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!