Як робити кунілінгус?

Сексуальне життя грає, безсумнівно, важливу роль в житті будь-якої пари, але не у всіх вона складається вдало. Велика кількість пар розпадається через незадоволених бажань в ліжку. Наприклад, не всі дівчата згодні спробувати анальний секс, на увазі будь-яких побоювань або забобонів, в той час як більшість чоловіків з радістю б їм зайнялися. Але є дуже простий спосіб урізноманітнити сексуальне життя і доставити дівчині задоволення - кунілінгус (в народі "куни").

Як робити кунілінгус: способи і методики

Кунілінгус є найпоширенішим видом заняття любов`ю у лесбіянок, адже члена немає ні в однієї з них, зате кожна знає, що потрібно зробити, щоб собі було приємно, і відповідно, як робити дівчині кунілінгус. Особливо зручною в даному випадку, стає поза 69, і насолоду посилюється багаторазово. Завжди вологий, гарячий, гнучка мова може робити те, на що підручні предмети просто не годяться.

Але як навчитися робити кунілінгус хлопцям, адже, у нас то, з вами член, і ми насилу можемо відразу зрозуміти, в яких місцях дівчині особливо приємно, наскільки чутливий клітор і так далі. Для того щоб дізнатися, як чоловіки роблять кунілінгус, варто переглянути хоча б пару десятків роликів в інтернеті, наприклад, звичайне порно. Подивіться різні навчальні фільми про те, як робити кунілінгус. Майстер клас підготує вас до майбутнього акту у всіх деталях. Відео, як робити кунілінгус підкаже вам, як правильно підібрати атмосферу для цього заняття, а також що стоїть, а що не варто робити. Як правило, найбільше на цей випадок підходить атмосфера ніжності і романтики. Свічки, пахощі, пелюстки троянд на ліжку, романтична музика допоможуть дівчині розслабитися і отримати задоволення. До того ж дивитися, як роблять кунілінгус варто ще й тому, що ви зможете побачити реакцію дівчини. Коли ви самі будете робити приємність орально, вам треба буде за емоціями, стогонів, мимовільним посмикування ніг, рук визначити зупинитися, прискорити або сповільнити темп, може бути якісь ласки особливо приємні дівчині, а якісь не дуже.

Кунілінгус: важливість початку

Як робити кунілінгус жінці, щоб вразити її і порушити до межі? Починати завжди варто здалеку. Не слід миттєво роздягати кохану, і роздягатися самому зі словами «Ну поїхали!». Це відіб`є всіляке бажання на будь-який розвиток подій, дівчині найменше потрібна битовуха. Вона хоче бути особливою для вас. Багатьом дівчатам складно відразу збудитися, їй хочеться бути бажаною, і, по крайней мере, хоч якийсь час недоступною для вас. Завоюйте її. Почніть доглядати за нею, ще не перебуваючи в іншій кімнаті. Скажіть приємні їй слова, наприклад, про те, як вона красива, як сильно розбурхує вас. Якщо хтось із вас нервує, то варто випити по келиху білого вина, це більше розкріпачить, і вам стане більш комфортно. Коли ви переміститеся в ліжко, роздягайте дівчину повільно, паралельно погладжуючи її в різних місцях: спина, плечі, шия, стегна. Будь-яка з цих зон може виявитися дуже чутливою, і це допоможе їй отримати насолоду. Чим більше дівчина збудиться, тим простіше вам буде доставити їй задоволення.

Інтимна зона у дівчат дуже чутлива, тому чоловікові варто подбати про те, щоб борода чи вуса були колючими, вони можуть викликати неприємні відчуття або навіть роздратування. Ідеальним варіантом буде начисто поголитися. Також варто подбати про гігієну рук, запевняю вас, вони вам теж знадобляться. Обов`язково пострижіть нігті, вони можуть подряпати ніжну, чутливу шкіру, а також вимийте руки з милом. Спочатку не варто поспішати, експериментувати треба, але акуратно. Не робіть різких рухів, покусувань, відтягування. Залежно від ступеня збудження дані дії можуть бути як приємними, так і болючими для дівчини, що може привести до різкого спаду збудження.



Отже, ви вже роздягнені, але не знаєте, з чого почати. Як і раніше не варто поспішати. Заходьте знову здалеку, ви можете йти зверху вниз, почавши з лизання і покусувань шиї, грудей, живота і зупинитися на інтимній зоні, або ж з пальчиків ніг, ступні, ніг, стегон і прийти до зони бікіні. Дівчина в першу чергу повинна на різних частинах тіла дізнатися, що її чекає, а вже потім відчути тепло вашого мови у себе на клітор. Варто наостанок відзначити, що не тільки клітор є чутливим у жінок, також високою чутливістю мають статеві губи, стінки піхви, анальний отвір.

Кунілінгус: техніка інтимної ласки

Після такої тривалої прелюдії можна починати сам процес. Якщо ви все робили правильно, і дівчині ви дуже симпатичні, то піхву дівчини почне виділяти змащення, якої до моменту вашої появи в її інтимній зоні вже буде більш ніж достатньо. Це відразу вам додасть впевненості в собі і дасть зрозуміти, що ви рухаєтеся в правильному напрямку. Почніть повільно, але впевнено водити мовою навколо клітора, чергуйте кругові рухи з прогресивними, вгору - вниз. Спустіться трохи нижче і постарайтеся якомога глибше засунути мову в піхву, хоча б, на пару сантиметрів і зафіксуйте, зробіть кілька кругових рухів по стінках піхви. Робіть поступальні рухи язиком усередину і назовні. Постарайтеся показати дівчині, що ви вивчаєте кожен сантиметр її тіла, і вам це шалено подобається (а це безумовно так і буде). Всі перераховані вище рухи язиком ви можете виконувати в різній послідовності, з різною інтенсивністю і силою.

Після цього дівчина «розійдеться», і їй обов`язково захочеться більшого. Тут то, вам і стануть в нагоді руки. Використання пальців одночасно з оральними ласками значно підсилює насолоду. Змастивши пальці мовою, вони стануть слизькими, і приємними для дівчини. Є різні способи застосування пальців. Наприклад, ви можете двома пальцями натиснути на клітор і стимулювати його круговими рухами. Розведіть вказівним і середнім пальцями статеві губи, тим самим трохи розтягнувши їх і відкривши піхву дівчини. Почніть водити мовою по даній області, площа зіткнення мови і ерогенною зони збільшиться, а, отже, і насолода теж. Акуратно введіть палець в піхву, а через деякий час можливо і два. Повільними рухами пестіть дівчину зсередини, паралельно стимулюючи мовою клітор. Натискайте на різні стінки, робіть поступальні рухи. Можливо, ви знайдете точку G і відкриєте «Ящик Пандори». Крім того, ніхто не заважає вам другою рукою пестити груди і соски партнерки.



Також є деякі особливі фокуси. Наприклад, напишіть мовою свій номер телефону. Різноманітність цифр не змусить вас ламати голову над рухами, але, тим не менш, вони різні і будуть охоплювати різні чутливі зони. 8ка, наприклад, може бути виконана навколо клітора і навколо входу в піхві, а 7ка перетне і те й інше.

Використання ж м`ятною цукерки, може посилити чутливість дівчата, але це варто обговорити з нею заздалегідь. Крім того є така річ як анулінгус, тобто стимулювання області сфінктера. Ця зона так само чутлива, але швидше за все дівчата непріемлющіе анальний секс, так само непріемлют і стимулювання ануса мовою, пальцями і т.д., тому це так само варто обговорити заздалегідь.

Одним з факторів, що підсилюють ефект від того, як хлопець робить дівчині кунілінгус, є мине. Багатьом дівчатам подобається брати в рот член і пестити його. Крім задоволення, одержуваного хлопцем, дівчина теж порушується, наближаючи себе до оргазму. Поза 69 також підійде в якості продовження кунилингуса.

Хочу кунілінгус: як змусити робити 

Все вищесказане добре в тих випадках, коли чоловік є ініціатором орального сексу. Але що якщо він не хоче робити кунілінгус? Як змусити робити куни, або може варто просто наштовхнути хлопця на цю ідею.

Для початку дівчина повинна привести себе в порядок. Вона повинна поголити зону бікіні (те ж саме стосується і хлопців, які хочуть мине), або зробити інтимну стрижку. Можна звичайно спльовувати волосся, але це буде відволікати і відштовхувати. Можливо когось з молодих людей відштовхує запах, але це скоріше психологічний фактор. Природний запах жінки в інтимному місці все одно присутній, навіть якщо вона тільки що прийняла душ. Можливо, це не так сильно відчувається як у тварин, які на далекій відстані дізнаються про готовність самки спаровуватися. Як не крути, фізіологія бере своє, і природною реакцією чоловіка на запах є збудження.

У будь-якому випадку важливий розмова про свої бажання, фантазіях. Не бійтеся висловлювати партнеру все, що ви б хотіли втілити в життя. Ніщо не змусить робити його куни, якщо він не хоче. А ось розмова про це може неймовірно порушити хлопця і наштовхнути на думку "а чому б і не спробувати?

Як правильно робити кунілінгус, зможе сказати тільки сама жінка. Вона повинна, не соромлячись, говорити про те, які рухи їй особливо приємні, що її заводить, а що викликає хворобливі відчуття. При цьому вона повинна принаймні вміти досягати оргазму сама, і причому різними способами. Якщо дівчина сама собі не може відкритися, вивчити своє тіло, знайти ерогенні зони, то всі старання молодого людини будуть безглузді. Як він зможе зробити за короткий період часу то, що жінка не зробила за все життя сама. Чим частіше дівчина мастурбує різними способами, тим приємніше і щасливішим буде її інтимне життя в цілому. Особливо важливо навчитися використовувати м`язи піхви. Вчасно скорочені м`язи, щільно обхопивши член, допоможуть випробувати оргазм обом партнерам, причому одночасно. Нерозумно лежати, нічого не робити і сподіватись що закінчиш. Не варто запарюватися, задоволення повинні отримувати обидва партнера, тому, якщо дівчина що-небудь хоче поміняти, прискоритися, або в кінці кінців забити на куни і бути жорстко відтрахають, то мовчати про це не варто. Будьте відкриті один одному, експериментуйте і отримуйте задоволення. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!