Як робити куни?

Як робити куни?
Як робити куни?

Кунілінгус є однією з форм орального сексу, сексуального збудження жінки шляхом стимулювання клітора і вульви мовою, губами, пальцями.

Кунілінгус - це, без сумніву, ціле мистецтво. Однак далеко не всі чоловіки дійсно знають, а головне - не завжди вміють правильно робити куни, ніж замість очікуваного задоволення можуть доставити партнерці дискомфорт, а іноді навіть біль.

Отже, давайте розберемося, як правильно робити куни дівчині, які пози найбільш підходять для цього і яких помилок варто уникати.

У яких позах робити куни?

Порушення жінки, а тим більше доведення її до оргазму нерідко є досить тривалим і трудомістким процесом. Жінка досягає піку задоволення набагато довше, ніж чоловік, через свого анатомічної будови.

У зв`язку з цим дуже важливо при виконанні кунілінгуса вибрати найбільш підходящу позу. Крім стандартної (лежачи на спині і розставивши ноги), існує безліч не менш цікавих поз. Ось кілька з них:

Поза, при якій ноги дівчини лежать на плечах у партнера. При цьому вага тіла майже повністю тримається на його плечах. Завдяки цій позі не відбувається перенапруження м`язів, і можна легко міняти кут додатки і інтенсивність.Куні

Наступна поза - дівчина на четвереньках, партнер лежить під нею, поклавши голову і плечі на подушку.

Не менш цікава поза, при якій дівчина лежить на спині і притягує до себе коліна, голова хлопця між ніг дівчини.



Ще дві пози вельми цікаві і прості. При першій позі дівчина сидить на краю дивана, а партнер сидить на підлозі. При другий - також на краю дивана, але вже лежить. Її партнер на підлозі, а ноги дівчини впираються в його груди і широко розведені в колінах (підійде тим, хто віддає перевагу поєднання куни і анілінгуса).

Також можливе виконання куннилингуса стоячи. При цьому партнер стоїть перед дівчиною на колінах, упираючись спиною в стіну.

На цьому, думаю, огляд поз ми припинимо, а більш детально їх можна вивчити, переглянувши відео про те, як робити куни. А ми перейдемо безпосередньо до техніки виконання куни.

Техніка виконання куннилингуса

Варіанти виконання куни, так само як і пози для куни, вельми різноманітні. І як серед усього розмаїття вибрати той прийом, яка ідеально підходить саме для вашої дівчини? А може, їх кілька? Єдиний варіант - спробувати кілька технік виконання куни дівчині і вибрати найбільш підходящу. Отже:

Мова



Дайте волю фантазії: мова можна зробити максимально широким для захоплення відразу великій території геніталій- можна зробити його тонкім- можна зробити мову більш гнучким, а можна - твердим. Зрозуміло, тільки якщо це дійсно подобається вашій партнерці - найкраще її про це запитати. А якщо ви вмієте згортати свою мову трубочкою - взагалі чудово. Можете звернути клітор прямо в нього, це дуже оригінально.

Не забувайте про те, що мовою можна пестити не тільки клітор. Існують ще малі і великі статеві губи, отвір піхви, внутрішня поверхня стегон, нарешті. Не соромтеся, досліджуйте всі можливі зони, і тоді ви напевне знайдете те, що потрібно.

посмоктування

Не захоплюйтеся пещення одним лише мовою. Включіть в хід легке посмоктування клітора, статевих губ. Здійснювати цей прийом можна одночасно з використанням мови, дотиком губ. Багатьох жінок це зводить з розуму.

Також приголомшливим дією володіє легке всмоктування клітора з подальшим його вивільненням. Спробуйте повторити ці маніпуляції кілька разів поспіль і ви побачите, що ваша дівчина на сьомому небі.

контрастний куни

Ця техніка має просто приголомшливим дією. Зробити контрастний куни дівчині не складе великих труднощів. Перед початком вам потрібно озброїтися двома Кунісклянками: в одному повинна бути тепла вода, а в іншому - кілька кубиків льоду. Почати можна з наведених вище технік. Далі наберіть в рот трохи теплої води і потримайте кілька секунд. Проковтніть воду і продовжуйте доставляти своїй дівчині задоволення вже більш теплим мовою. Через деякий час візьміть в рот шматочок льоду і посмокчіть його. Прибравши лід, продовжуйте робити куни. Повірте, вона збожеволіє від досі невідомих відчуттів. Головне, щоб мова була не надто холодним, а злегка прохолодним, щоб не доставити неприємних відчуттів.

пальчики

Не забувайте про те, що у вас є пальці. Використовуючи пальці під час виконання куни, дівчину можна довести до струминного оргазму! Пестячи її мовою, введіть пальці їй у піхву. Досліджуйте передню і задню стінки, пройдіться по найбільш чутливо області, іменованої точкою "Джі".

Також можна поперемінно пальцями і мовою стимулювати клітор, що дуже урізноманітнює відчуття. Включайте свою фантазію, однак не перестарайтеся, щоб не зробити дівчині боляче.

повітря

Ця техніка також вельми цікава. Для її виконання вам потрібно всього лише набрати повітря в легені і зовсім легенький подути на клітор дівчини. Приємні відчуття їй гарантовані. Однак не варто цим методом захоплюватися: при частому і сильному вдиханні може піти обертом аж до втрати свідомості. Все повинно бути в міру.

Думаю, на цьому ми зупинимося. Людська фантазія невичерпна. Користуйтеся нашими порадами, винаходьте щось своє, щоб доставити вашій партнерці задоволення, і вона обов`язково відповість вам тим же.

Помилки при виконанні кунілінгуса

Велика кількість чоловіків навіть не уявляють собі що кунілінгус - це не просто варіант "полизати", а ціла наука, яка потребує вивчення і підвищеної уваги з їхнього боку. Відповідно, вони роблять величезну кількість помилок, що тягне за собою не тільки неприємні відчуття, біль і жіночу образу. Бувають навіть випадки повної відмови жінок від цього чудового насолоди. Розглянемо деякі найбільш грубі помилки в процесі виконання куни.

  • Чоловіки дуже активно працюють твердим мовою, виконуючи при цьому різкі рухи головою. Дорогі чоловіки, жіночі статеві органи дуже ніжні і чутливі, і зовсім не приємно таке до них ставлення. Складається відчуття, що "там" з ретельністю труть наждачним папером. Навряд чи це сподобається більшості жінок.
  • Чоловік впирається носом і підборіддям в клітор і піхва. Принцип той же, що і в попередній помилку, - ваші підборіддя дуже жорсткі, навіть Куніякщо добре виголені. Ну а про що ж говорити, коли присутній щетина?
  • Активне і жорстке засмоктування клітора. Більшість чоловіків чомусь думають, що куни зводиться виключно до смоктання клітора, причому дуже активному і різкого. Це не так. З латині "cunnus" - вульва, тобто статеві органи повністю, а "lingo" - лизати. Вдумайтеся і ще раз прочитайте статтю з початку.
  • Балаканина під час виконання дівчині куни. Повірте, це дуже відволікає. Уявіть зворотну ситуацію, коли дівчина робить вам мине. У той момент, коли ви ось-ось відчуєте довгоочікуваний момент максимального задоволення і захоплення, вона відривається і починає з вами базікати: "Ти такий смачний", "Ну як тобі?", "Ну че, ти як там?" і так далі в тому ж дусі. Все, момент втрачено, і це дуже дратує.
  • Мала тривалість. Частенько вже через кілька хвилин чоловік констатує той факт, що дівчина вже волога, і настав час приступати до справи. Так, вона волога, але ж це не привід кидати все, не довівши справу до логічного завершення. Навпаки, рясні виділення свідчать про те, що ви на вірному шляху, і ваша партнерка перебуває в стані блаженства.

Пози, техніки і помилки можна перераховувати довго. Головне в цій справі - реакція вашої партнерки. Звертайте на це увагу, знаходьте її реакцію, говорите з нею про це і, звичайно ж, саморозвиватися.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!