» » Як помиритися з хлопцем?

Як помиритися з хлопцем?

Всі відносини рано чи пізно проходять через низку скандалів і криз, а в деяких випадках лайка між закоханими взагалі вважається одним з варіантів спілкування. Зазвичай сваряться завжди легко і швидко, а ось йти на примирення для більшості людей є справжньою каторгою. У нашій статті ми розглянемо основні поради для дівчат про те, як помиритися з хлопцем, а також основні аспекти цього питання з точки зору психології.

Психологічні аспекти примирення



Зазвичай психологи розглядають кілька основних моментів, які необхідно враховувати в разі сварки зі своєю другою половинкою:

  1. Після сварки не варто відразу ж йти на примирення, так як людської душі потрібен час переварити вищесказане, розкласти все мили по поличках і зробити відповідні висновки. У цей час слід не просто лежати на ліжку і ридати, перебираючи в голові всі нюанси сварки, а виконувати якусь домашню роботу, щоб виплеснути негативну енергію (наприклад, прати або мити підлогу).
  2. Відчуваючи себе винуватою в тому, що сталася сварка, не потрібно принижуватися перед своїм коханим, а тим більше дозволяти йому собою маніпулювати. Навіть якщо ти була неправа і заподіяла багато болю коханому, не варто забувати про те, що в будь-який сварці винні, як правило, обидва.
  3. Намагайтеся не сперечатися один з одним з питань, які не є життєво важливими. Вже краще поступитися своєму коханому, проявивши свою мудру тактику, а потім насолодитися тим, що на його помилку вкажуть інші, ніж лізти самої на амбразуру.
  4. Якщо після сварки ти розлучилася зі своїм коханим через те, що він не міг прийняти тебе такою, яка ти є, але хочеться повернути колишні стосунки, то перш за все, потрібно змінитися. Як помиритися з хлопцем в цьому випадку? Якщо ти готова розлучитися з усім тим, що дратувало твого хлопця, а також прийняти його таким який він є, то дерзай.

Способи примирення з хлопцем



Отже, коли пристрасті вляглися, образа і злість розчинилися в повітрі, ви починаєте нудьгувати про свого коханого. Виникає бажання помиритися, адже любов набагато приємніше, ніж ненависть. Як помиритися з хлопцем? Існують наступні способи того, як помиритися зі своєю другою половинкою:

  1. Вибачся перед хлопцем при зустрічі. Це прийом вважається самим елементарним і поширеним у тих, хто любить сваритися, так як для його виконання буде потрібно тільки сміливість і слово «прости». Постарайся перетнутися з хлопцем там, де, як ти впевнена, він повинен з`явитися, підійди до нього і вибачся на очах у всіх. Не говори хлопцю про те, що вся вина лежить на ньому або на вас - краще взагалі не зачіпайте тему «провини» на час примирення. Як правило, це спрацьовує, тому що скривдженому людині буде приємно отримати вибачення на очах у всіх. Якщо ж хлопець не пробачить, то задумайся про те, а чи потрібен тобі така людина взагалі.
  2. Вибачся перед хлопцем в повідомленні. Багато дівчат пишуть смс хлопцю, щоб помиритися, і зазвичай це відбувається або через те, що написати простіше, ніж сказати вголос, або тому що хлопець припиняє всі контакти з дівчиною. Не пиши довгі повідомлення, щоб не перевантажувати інформацією хлопця, котрий не звинувачуй його і не пиши кілька повідомлень одразу. Краще відправ одне повідомлення вранці, друге - в полудень, а третє ввечері, якщо хлопець до того моменту вже сам тобі не подзвонить.
  3. Вибачся перед хлопцем в листі. Є такі особи, які не приймають вибачення в занадто простій формі, тим більше в телефонному варіанті. Якщо спроби вибачатися вживу перед таким хлопцем ні до чого не приводять, то напиши все про що, ти думаєш в звичайному або електронному листі. Що написати хлопцю, щоб помиритися? Обов`язково напиши про те, що шкодуєш про свою сварку з ним, що тобі важко без нього, що ти багато про що передумала і багато вирішила змінити в собі. Хлопці люблять, коли дівчина не впадає в звинувачення, а говорить про те, як сильно переживала і думала про нього. Постарайся написати свій лист без граматичних помилок, а в його кінці ще раз вибачся і впевнений у своїй любові. Для посилення ефекту в лист можна додати зворушливі вірші і красиві фотографії, які допоможуть розтопити лід між вами.
  4. Зроби хлопцеві приємний сюрприз. Це спосіб зажадає від тебе креативного мислення і польоту фантазії з урахуванням особливостей твого хлопця. Як правило, такі несподівані вчинки діють безвідмовно, і рідко який хлопець не зможе тебе пробачити. У список сюрпризів може входити наступне:
  5. можна зателефонувати на ту радіостанцію, яку слухає твій хлопець, попросити прощення прямо в ефірі і замовити романтичну пісню;
  6. можна запросити його на романтичну вечерю при свічках в ресторан або до себе додому, а вже за столом вибачитися;
  7. можна обійти безліч магазинів і знайти саме те, що твій хлопець давно мріяв придбати, купити цю річ і піднести своєму коханому зі словами примирення;
  8. можна купити білої фарби і пензлик, взяти з собою подругу і вночі піти до його вікон, щоб написати слова вибачення прямо на асфальті;
  9. можна запросити хлопця в екстремальну обстановку (стрибнути з парашутом, покататися на конях, зайнятися дайвінгом або стрибнути з тарзанки), щоб хлопець зміг відволіктися і подивитися на тебе іншими очима.

У разі якщо ти живеш зі своїм хлопцем разом, то примирення, як правило, відбувається швидко і не так болісно. Якщо ж твій хлопець довго дметься на тебе, перебуваючи з тобою під одним дахом, спробуй зайнятися з ним якимось спільною справою. Наприклад, можна затіяти будинку прибирання або приготувати обід разом, і ви самі не помітите, як образи і розбіжності підуть. Однак якщо ти живеш разом з хлопцем, то найефективнішим і найпоширенішим способом примирення буде секс. Для чоловіків він діє безвідмовно, навіть якщо в запалі сварки ти наговорила своєму хлопцеві купу гидот і розбила гору посуду.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!