» » » Як не втратити хлопця?

Як не втратити хлопця?

Як не втратити хлопця?

Відносини з хлопцем розвиваються якнайкраще, і ти вся літаєш і світишся від щастя! Нерідко в такі прекрасні моменти дівчата починають замислюватися про те, як можна було б втратити коханого. Звичайно, жодна щасливиця не хотіла б цього, і я думаю, що ти також не бажаєш розриву. А тому? давай дізнаємося і зрозуміємо основні поради про те, як не втратити хлопця і зробити відносини ще міцнішими.

Помилки дівчат у відносинах

Якщо ти хочеш зрозуміти, як не втратити хлопця, то спочатку тобі потрібно дізнатися про типові помилки дівчат у відносинах з хлопцями, і постаратися їх ніколи не чинити.

Твій хлопець - найкращий, найрозумніший і просто чудовий! Пам`ятай про це, навіть коли під час сварки хочеться нагрубити йому або наговорити купу гидот. Часто дівчата сильно ображають своїх хлопців злими словами, криками, критикою. Хлопці не люблять, коли їх критикують, принижують, порівнюють з іншими хлопцями або в їх присутності хвалять гідності інших хлопців (Бред Пітт - сексуальний красунчик! - Ці та інші подібні вислови не говори в його присутності ніколи). Взагалі, будь дуже акуратна зі словами, думай, перш ніж що-небудь говорити хлопцеві.



Жіночі істерики, сльози, з`ясування відносин - все це потрібно залишити. Вчися поводитися стримано і спокійно. Ридаюча, репетує, злісна, криклива, образлива, вічно ниючий, незадоволена дівчина тільки відштовхує. Так ти покажеш себе не в кращому вигляді, і точно не викличеш добрих взаємних почуттів.

Дуже багато хлопців скаржаться на те, що дівчата їх не розуміють. Хлопці не з іншої планети, він просто інші в своїй психології, і це потрібно розуміти. Йому нецікаво, яку класну кофточку ти собі купила, що сталося у подруги Катьки, чим закінчився улюблений серіал і т.д. Розмови на жіночі теми прибережи для спілкування з подругами. Також не варто сприймати в штики кожну його знайому, влаштовувати сцени ревнощів, у нього можуть бути друзі і серед дівчат.



Коли хлопець каже, що хоче сьогодні побути один або відпочити з друзями, не забороняй, адже він, як і ти, має право на відпочинок від відносин. Взагалі, таких нюансів може бути дуже багато, раджу повивчати психологію чоловіків, ти багато чого зрозумієш і зможеш позбавити ваші відносини від зайвих проблем.

Хлопці - власники по натурі. Буде здорово, якщо він буде думати, що ти подобаєшся багатьом, проте вірна йому одному. Симпатія інших хлопців до тебе буде лестити йому і підігрівати його інтерес до тебе завдяки легкої ревнощів, ну, а твоя вірність покаже йому, що ти - гідна дівчина для серйозних стосунків. Проте, в присутності хлопця не фліртуй з його друзями і знайомими, це некрасиво і не зовсім добре з багатьох причин.

Як не втратити хлопця? Постарайся позбутися цих якостей, вони дуже дратують хлопців, а часом і змушують їх задуматися про розрив відносин з дівчиною:

  • Неврівноваженість.
  • Балакучість.
  • Прагнення бути першою в стосунках.
  • Невдячність.
  • Занудливость.
  • Звичка пліткувати.
  • Небажання йти на компроміс, шукати виходи зі складних ситуацій у відносинах.
  • Небажання просити вибачення і визнавати свою провину.
  • Небажання обговорювати свої бажання, потреби, розповідати про те, що не подобається в партнері.
  • Сумніви у своєму хлопцеві, невіра в його успіх, відсутність підтримки.
  • Нав`язливість та надокучливих.
  • Брехливість.
  • Зайва самокритика і самоприниження.

Як поліпшити відносини

Звичайно, щоб зрозуміти, як не втратити хлопця, важливо сказати пару слів про те, як поліпшити ваші відносини. Якщо відносини будуть міцними і здоровими, то він сам не захоче йти від тебе!

  • Хвали його, багато і щиро, захоплюйся їм, говори добрі слова і компліменти, дякуй йому за те, що він для тебе робить. Ніжні і щирі слова своєї дівчини хлопець готовий слухати довго, вони дуже приємні йому. Але все повинно бути в міру: стеж, щоб твої мови не перетворилися в сюсюкання - таке точно нікому не сподобається.
  • Розвивай взаємний інтерес. Знаходьте загальні хобі, справи, які цікаві обом, подорожуйте, вивчайте нове, отримуйте разом свіжі враження, ходите в нові місця. Чим більше нових вражень ви отримаєте разом, тим міцніше будуть ваші відносини, тим цікавіше ти для нього будеш. Привілей ініціативу в пошуку взаємних інтересів.
  • Якщо ви вступили з хлопцем в сексуальні відносини, то не будеш боятися різноманітності в ліжку, пропонуй йому нові ідеї, показуй йому своє бажання, була пристрасно і ніжною. Для чоловіків секс має велике значення, тому дівчині потрібно особливо правильно поводитися в ліжку.
  • Не забути стежити за своєю зовнішністю. Хлопцеві приємно знаходитися поруч з красивою і доглянутою дівчиною, а зробити з себе таку тобі цілком реально! Якщо з цим все в порядку, то просто підтримуй свою красу: правильно харчуйтеся, висипайся, займайся спортом, стеж за зачіскою, нігтями і шкірою, грамотно підбирай одяг і макіяж.

Тепер ти знаєш, як не втратити хлопця. Звичайно, в цьому питанні набагато більше нюансів, ніж описано тут, тому вивчай чоловічу психологію, стеж за своїм хлопцем, старайся відчути, що йому подобається, а що відштовхує від тебе. Аналізуй, роби висновки, веди себе правильно, і все буде відмінно!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!