» » » Як запросити чоловіка на побачення?

Як запросити чоловіка на побачення?

Як запросити чоловіка на побачення?

Перед тим, як запросити чоловіка на побачення, слід визначитися, чи хочете ви просто добре провести час або розраховуєте на продовження романтичних відносин. Залежно від того, наскільки дівчина добре знає молодої людини, а також від того, чи перебуває хлопець у відносинах, і буде залежати, яким чином його краще запросити на побачення.

Підготовчі роботи

Якщо ви ще погано знаєте вподобаного чоловіка, краще з`ясувати якомога більше про його захоплення, хобі та інтереси. Озброївшись необхідними знаннями, вам буде простіше знайти підхід до хлопця і скласти приблизний сценарій ідеального вечора.

Вичікувальна тактика - ідеальний варіант, якщо у молодої людини вже є дівчина. Правда, варто нагадати собі, що на чужому нещасті побудувати щастя непросто, тому гарненько подумайте перед тим, як спробувати відбити хлопця.

Стратегія "вичікування" передбачає розвиток в першу чергу дружніх і довірчих відносин. Дана позиція зручна ще й тим, що в ролі доброї подруги і товариша у вас з`явиться унікальна можливість розвідати більше інформації про хлопця, завоювати його довіру і прихильність до себе. Проте, не варто перегинати палицю і перетворюватися в пацанку, відчайдушно підтримуючу будь чоловічі інтереси, будь то альпінізм або катання на байдарках.



Коли ви станете для хлопця справжньою подругою, запросити його на побачення вже не складе особливих труднощів. Будь-яка пропозиція зустрітися може розцінюватися як запрошення на безневинну дружню прогулянку або спільний похід в кіно.

Куди запросити чоловіка на побачення

Якщо ви вже перебуваєте в близьких дружніх стосунках, то вирішити питання, чим зайнятися і куди піти, можна і при зустрічі.

У разі, якщо ви наважилися зробити перший крок і вирішили запросити вподобаного вам, але малознайомого чоловіка на побачення, слід заздалегідь подумати, куди ви могли б піти. У цьому питанні вам дуже придасться інформація про його інтересах, про яку говорилося трохи вище. Дізнавшись його улюблених музичних виконавців, ви могли б купити два квитки на концерт або на фестиваль.



Кінотеатр - перевірений і найбільш оптимальне місце для першого побачення. Романтична і навіть злегка інтимна обстановка в темному кінозалі налаштує на потрібний лад вас обох. Тут потрібно уважно підійти до вибору фільму. Краще буде зупинитися на популярному блокбастері або, наприклад, на захоплюючому трилері.

Пікнік - ще один чудовий варіант для побачення. Для його здійснення необхідно заздалегідь подбати про всі деталі - покривалі, їжі, серветках, столових приладах. Не забудьте також заздалегідь подивитися прогноз погоди. Таке побачення дозволить вам поспілкуватися в легкій і невимушеній обстановці.

Щоб не ставити чоловіка в незручне становище, не варто запрошувати його в дорогий ресторан або кафе. За правилами етикету, приходячи в такі заклади з дівчиною, вихований молодий чоловік повинен буде заплатити за себе і за неї.

Варіанти, як запросити хлопця на побачення

дружня зустріч

Про те, як запросити молоду людину на побачення, будучи його подругою, вже говорилося вище. Молоді люди часто не проти розвинути стосунки і з подругою, особливо якщо вона їм подобається як дівчина. На такій дружній прогулянці у вас є всі шанси пробудити в чоловікові інтерес до своєї персони, підкорити його своєю чарівністю.

Побачення за інтересами

Щоб зацікавити хлопця, знову ж таки потрібно володіти хоча б деякою інформацією про його захоплення. Якщо ви вхожі в його коло спілкування, зробити це буде набагато простіше. Крім того, якщо чоловік побачить, що у вас з ним схожі інтереси, він мимоволі розташується до вас, зацікавиться, а може і сам зробить перший крок. Не варто бентежитися і конфузитися. Ведіть себе спокійно і невимушено. У даній ситуації фраза "Складеш мені компанію?" підійде як не можна краще. Це може бути спільний похід на концерт або на спортивну гру, катання на картингах, лижах чи сноуборді. Про те, як краще поводитися, а чого краще уникати на побаченні з чоловіком, ви можете дізнатися з нашої статті Як вести себе на побаченні?.

розмова начистоту

Третій варіант для когось може здатися занадто сміливим. Щоб запросити чоловіка на побачення, можна просто у відкриту запропонувати йому зустрітися й провести разом час. Жіноча впевненість приваблювала чоловіків в усі часи, тому не треба соромитися своїх почуттів та емоцій. При цьому тримайтеся гідно, не нервуйте і не переживайте. У цей момент потрібно бути готовою до будь-якого відповіді. Крім того не забувайте, що цей чоловік - не єдиний не Землі, тому, навіть якщо він не розділить вашої симпатії, не впадайте у відчай. Ви обов`язково зустрінете того, хто не тільки із захопленням прийме ваше запрошення, але, цілком можливо, сам проявить ініціативу і зробить перші кроки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!