» » » Що говорити на першому побаченні?

Що говорити на першому побаченні?

Що говорити на першому побаченні?

Перше побачення - що може бути більш хвилюючим і важливим! Перед першим побаченням нічого не можна упустити, тут немає другорядних речей. Потрібно правильно вибрати місце і час, потрібно правильно одягнутися, потрібно знайти правильну тему для розмови, щоб сподобатися протилежній статі і зацікавити його своєю персоною. Адже якщо все пройде вдало, то буде і друге побачення, і третє ...

Зустрічають, звичайно, по одягу, але проводжають все-таки по розуму. І якщо вас на це саме побачення хтось і одягнув як треба, то говорити все ж доведеться самому, і тут вже не можна схибити. Тому вкрай важливо знати, що говорити на першому побаченні, а про що краще промовчати.

Про що може йтися

  1. Перше і головне, про що потрібно знати, побачення - це розвага. Людина, яка вперше прийшов до вас на зустріч, прийшов з метою приємно провести час, і йому абсолютно не цікаві ваші проблеми, турботи, хвороби, грошові труднощі. Це не сеанс психоаналізу, і не варто на першому сеансі «вантажити» людини, інакше ви ризикуєте більше ніколи його не побачити.
  2. Не варто також проводити порівняльний аналіз свого співрозмовника і всіх своїх колишніх і теперішніх партнерів, а тим більше намагатися обговорювати цю тему. Не заводьте розмову про секс, інтим і таке інше, інакше ви ризикуєте залишити про себе не найкраще враження.
  3. Навіть, якщо ви спите і бачите пишне весілля ні важливо з ким, будиночок в передмісті і трійку діточок, краще не розмовляти про все це на першому ж побаченні, так як жодна розсудлива людина не захоче відразу ж відчути себе об`єктом полювання.
  4. Якщо ви навіть дуже довго готувалися до зустрічі і ретельно вивчили, що говорити на першому побаченні, постарайтеся не тільки говорити, а й слухати співрозмовника. Не дуже красиво базікати без угаву, не дозволяючи нікомудаже вставити слово.
  5. Є ще одна крайність, в яку ні в якому разі не варто впадати на першому побаченні - не мовчіть. Соромлячись або боячись сказати щось не те, багато просто починають мовчати, ніж ставлять людини у вкрай незручне становище. Після такої зустрічі з вам напевно вже не захочуть більше побачитися.
  6. Не намагайтеся вивідати, яка у нього або в неї зарплата, машина, квартира, на які гроші куплена і ким, і в якому банку відкритий рахунок. Будь-якого нормального людини ці питання насторожать на стільки, що ваш номер телефону відразу після зустрічі поставлять в чорний список, як потенційно небезпечної людини.

Про що говорити можна і потрібно

  1. Перше побачення це привід дізнатися один про одного побільше. Але не варто влаштовувати допит, нехай розмова буде невимушеним, веселим. Для початку дізнайтеся, чим займається я людина, де вчиться чи працює, і що йому подобається або не подобається в його роботі.
  2. Після того, як ви дізналися його вид діяльності можна поцікавитися, чим він займається у вільний від роботи чи навчання час. Вільний час - відмінне джерело інформації про саму людину і тут вже ви явно знайдете, що говорити на першому свіданіі.Нравітся співрозмовнику кіно - поговоріть про кіно, подобаються танці - запитаєте, де він танцює, подобаються куби - дізнайтесь, які, може бути, ви теж там бували і так далі.
  3. Поговоріть про літо, відпустці, про країни, де ви були або мрієте побувати. Відпускна тема, сама по собі просочена позитивними емоціями, багатьох зближує, адже так приємно помріяти про тепле море, коли за вікном сніжна зима.


На першому побаченні, в принципі, важливо одне - знайти спільну тему для розмов і подальших зустрічей. Так що тут важливо, так би мовити, «промацати» предмет своєї симпатії на наявність спільних інтересів. Адже якщо у вас взагалі немає нічого спільного, то, навіть якщо ви спочатку дуже один одному сподобаєтеся, то у вас навряд чи що вийде. Тому шукаєте краще, але будьте обережні і тактовні, щоб не злякати своєю наполегливістю.



Звичайно, важливо знати, що говорити на першому побаченні, але також важливо і те, як потрібно розмовляти. Не потрібно лаятися нецензурною лайкою, бути агресивним, намагатися затягнути молодої людини або дівчину відразу до себе додому «на чай», не варто фліртувати і загравати з іншими, напиватися і вести себе по-хамськи.

І якщо всі ці умови будуть дотримані, то ваше побачення пройде відмінно, правда є одне АЛЕ, не варто приймати перше побачення занадто серйозно, розглядайте його як приємний привід відпочити, і не будуйте відразу ж грандіозних планів на тривалі відносини. Якщо вони відбудуться, то добре, а якщо ні, то, значить, у вас буде ще безліч чудових і цікавих перших побачень.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!