Як завоювати жінку?

Як завоювати жінку?

Питання, який займає чоловіків ось уже багато століть: як завоювати серце жінки? Буває, що познайомившись з тієї, яка тобі дійсно дуже сподобалася, ти ніяк не можеш знайти до неї підхід і розташувати її до себе.

У цій статті ми дамо вам кілька порад, як завоювати жінку, яка вам сподобалася.

Проявіть ініціативу

Проявляйте ініціативу в спілкуванні з жінкою, але не будьте занадто нав`язливим. Вона повинна знати, що подобається вам, однак про це не обов`язково прямо говорити на першому ж побаченні. Просто дайте їй зрозуміти, що вона вам симпатична і вам подобається з нею спілкуватися. Жінки вкрай рідко проявляють ініціативу в спілкуванні з протилежною статтю - цю функцію вам доведеться взяти на себе.

Ведіть себе як джентльмен

Кожній жінці з дитинства переконували, що вона принцеса. Тому і ставлення вона до себе вимагає відповідного. Не потрібно бігом бігти виконувати будь-яку її примху, але такі прості жести, як відкрити перед дамою двері або присунути стілець за столом, точно будуть оцінені нею гідно.

робіть компліменти



Думаю, тут будь-які коментарі зайві - всім нам подобається, коли нам роблять компліменти. Говоріть жінці, що вона добре виглядає, не тільки в тих випадках, коли вона два години збиралася і робила макіяж перед побаченням, але і в повсякденному житті.

Будьте винахідливим

Яким би гарним не був черговий ресторан, куди ви зібралися її запросити, чергове однотипне побачення в ресторані або кафе жінка навряд чи запам`ятає. Ніхто не говорить, що потрібно витрачати багато грошей на побачення. Просто намагайтеся щоразу придумувати щось оригінальне, щоб ваші побачення були однотипними і виробляли на жінку належне враження. Постарайтеся ненав`язливо дізнатися про переваги своєї дівчини. Так як тактильний контакт відіграє важливу роль у відносинах, то постарайтеся друге або третє побачення перетворити в активний відпочинок, наприклад:

  • парк розваг;
  • ковзанка;
  • гра в боулінг;
  • прогулянка по лісі або парку.

Під час таких видів відпочинку ви зможете частіше торкатися своєї обраниці, ненав`язливо їй допомагаючи. Пам`ятайте, що дотики повинні бути легкими і швидкоплинними, без найменшого натяку на вульгарність.

Не бійтеся своїх почуттів



Якщо в ході вашого спілкування ви зустрічаєтеся з кимось із ваших або її друзів або родичів, не соромтеся і демонструйте публіці, що ця жінка вам подобається. Робіть їй компліменти, хваліть її, але тільки щиро. Якщо ви справите сприятливе враження на її оточення, це також зможе зіграти вам на руку - жінки люблять обговорювати свої відносини з іншими людьми.

Будьте уважні до дрібниць

Диявол криється в деталях. Скільки не говорили про те, як важливо вчасно помітити нову зачіску або колір волосся, багато чоловіків до цих пір не звертають уваги на такі «дрібниці». Однак для жінки ці дрібниці можуть бути дуже важливі. Також уважно стежте за тим, що жінка розповідає про себе і своїх пристрастях. Згодом вам простіше буде її чимось порадувати або здивувати.

Будьте уважним слухачем

Цей пункт трохи пов`язаний з попереднім, але це не одне і те ж. Бути уважним слухачем означає, що ви повинні проявляти інтерес до того, що жінка вам розповідає. Дозвольте їй виговоритися, задавайте питання по ходу розповіді і уточнюйте деталі. Вченими доведено, що жінки розмовляють на порядок більше, ніж чоловіки. Будьте для неї тим, хто завжди готовий її вислухати і дати будь-якої рада.

Не забувайте про романтику

Всі жінки в молодості чекають принца на білому коні. Звичайно, з плином часу, коли дівчина виростає, вона починає розуміти, що принци існують тільки в казках. Однак це не означає, що реальне життя повинна бути позбавлена романтики. Повсякденний побут і повсякденність руйнують навіть багаторічні шлюби. Що вже говорити про відносини, які тільки починають складатися? Станьте для жінки втіленням її мрії про прекрасного принца. Коли через багато років у вас двох запитають, яким був ваш перший поцілунок, ви повинні розповісти особливу історію свого кохання, а не історію про те, як ви обидва напилися в барі і поцілувалися.

Будьте самим собою

В якому б вигідному світлі вам не хотілося постати перед своєю обраницею, не варто дуже старатися і видавати себе за того, ким ви насправді не є. Якщо ви задасте занадто високу планку, ви не зможете бути впевнені, що протримаєте її досить довго. Тим більше ні в якому разі не варто брехати. Коли ваш обман розкриється (а він завжди розкривається, рано чи пізно), ви ризикуєте втратити цю жінку для себе назавжди. Намагайтеся бути тим чоловіком, який їй сподобається, а не просто їм здаватися.

Читайте також статтю Як залучити жінку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!