Як спокусити жінку?

Як спокусити жінку?

Комусь здається, що спокушання жінки не піддається логіці, і деякі навіть називають це алхімією, чаклунством і банальним везінням. Однак є цілий набір корисних правил, який дозволить багатьом чоловікам досягти успіху на цій нелегкій ниві.

У цій статті ми розповімо вам, як спокусити жінку, що таке пікап і як цим користуватися, а також розглянемо часті помилки, які відлякують жінок.

З точки зору жінки

Коли погляд чоловіка «ковзає» по представниці прекрасної статі, він лише зауважує її зовнішність (особливо форми) і вік. Однак на підсвідомому рівні організм оцінює зовнішність як показник здоров`я, а вік - як здатність відтворити здорове потомство. Жінки ж оцінюють чоловіків інакше. Головною складовою є сила. І в сучасному суспільстві моральна сила важливіше, ніж фізична.

Жінки оцінюють чоловіків за тим, як вони себе ведуть, наскільки впевнені в собі, як реагують на різні ситуації, а також дивляться на поведінку чоловіків у спілкуванні з іншими жінками. Якщо чоловік має силу волі, то він зможе захистити своїх майбутніх дітей, а також забезпечити щасливе майбутнє сім`ї.

Жінки дуже багатогранні і далеко не завжди піддаються загальноприйнятій логіці: навіть якщо вам вдалося зробити на жінку хороше враження, не думайте, що у вас легко вийде укласти її в ліжко. Цікаво й те, що, якщо ви будете грати порядну людину, приховуючи свій потяг, вам теж не завжди вдасться прив`язати жінку. А буває і так, що якщо чоловік все ж спокусить жінку, потай від нього вона може мріяти про щось (або про кого-то) іншому.

Поради на першому побаченні

Не бійтеся робити компліменти! Існує міф, що, не роблячи компліментів, ви сильніше прив`язуєте до себе жінку. Це не так. За допомогою компліментів ви викличете інтерес до своєї персони, а правильно зроблений комплімент (зрозуміло, не банальний) ще більше розташує її до вас.



При зустрічі намагайтеся «вести» жінку за собою. Привітавшись, візьміть її за руку і ведіть в потрібному напрямку. Це дасть відчути жінці, що ви вмієте брати на себе відповідальність, і вона відчує себе відомою. Ніколи не питайте на першому побаченні, добре їй чи погано, що подобається, а що ні. Якщо жінку щось не влаштує, вона дасть вам знати.

Деякі представниці прекрасної статі можуть перехопити ініціативу і почнуть керувати вами. Це може бути зроблено несвідомо, для того, щоб зрозуміти, наскільки можна управляти чоловіком. Намагайтеся відвести дівчину на першому побаченні туди, куди ви захотіли самі, навіть якщо запропоновані їй місця виявляться хорошою ідеєю. Таким чином, ви зможете зберегти за собою лідерство. Тільки не перегніть палицю і не змушуйте її гуляти по засніженому парку в мороз кілька годин поспіль, інакше це побачення буде першим і останнім.

Ініціатива хороша, але в міру

Будьте самодостатнім, що не живіть тільки їй одній. Якщо ви хочете розташувати жінку до себе, не варто надокучати їй постійними дзвінками, візитами і ставати залежним від спілкування з нею. Подібна ініціативність лише викличе протилежну реакцію з боку жінки. Продовжуйте жити як раніше, займайтеся своїми робочими справами, іноді і зовсім можна відмовитися від зустрічі. Такі чоловіки, навпаки, викликають повагу і любов. Деякі жінки вважають, що чоловік повинен віддавати їй всього себе без залишку, але якщо ви будете час від часу віддалятися, подібний підхід може виявитися дуже ефективним.

про інтереси



Загальні інтереси, як то кажуть, зближують, тому постарайтеся знайти їх один в одного. Можна помітити, що багато чоловіків зблизилися з тими жінками, з якими у них були спільні справи, робота, захоплення і т.д. Спільні заняття розвивають довіру між чоловіком і жінкою. Якщо у вас немає спільних інтересів, спробуйте їх організувати. Однак і це зовсім не гарантує, що жінка стане вашою.

час прелюдії

Якщо ви діяли по нашій інструкції, то, можливо, жінка вже сильно зацікавлена в вас і в глибині душі вже чекає інтимної близькості. Але на подібний перший крок не кожна зважиться. Візьміть цю справу на себе, так, як ніби ви перший її спокусили, не залишивши ніякого вибору.

Дамі важливо відчувати себе так, ніби вона тут ні при чому, тому в момент близькості намагайтеся не слухати її. Погоджуйтеся з тим, що «ще рано», але продовжуйте свою справу (зрозуміло, якщо мова не йде про якісь активні спроби ухилитися від близькості). У такому випадку вона вирішить, що зробила все, що змогла, але ви її підкорили.

Як бачите, в спокушанні немає нічого складного, важливо тільки пам`ятати: щоб завоювати жінку, потрібно прислухатися до її бажанням. Почитайте так само і іншу нашу статтю на схожу тематику: Як залучити жінку.

Ну, а тепер про неприємне - про помилки.

Типові помилки чоловіків

Розглянемо кілька типових помилок, які роблять чоловіки при догляді за дамами.

  • Надмірна «солодкуватість» (коли чоловік розсипає компліменти направо і наліво). Пам`ятайте, у всьому хороша міра, не стискаючи палицю.
  • Зацикленість на сексуальні стосунки. Чи не квапте події: жінка сама дасть зрозуміти, коли вона готова до інтимних стосунків.
  • Зайва нав`язливість. Не варто щодня їй надзвонювати і контролювати її дії, а також перевіряти, де і з ким вона знаходиться.
  • Скупість. Якщо ви не готові оплачувати космічні рахунки в ресторані, відведіть свою даму в заклад простіше і запропонуйте оплатити її вечерю. Фраза: «Ну що, оплатимо рахунок навпіл?» Лише відштовхне її від вас.
  • Нагадування про минуле. Не варто постійно розповідати їй про своїх колишніх. Жодна жінка не потерпить подібних оповідань, який би чудовою або жахливою не була ваша колишня.

Коротко про пікапера

Давайте розберемося, що таке пікап. Pick-up в перекладі з англійської означає «підчепити». В основі пікапа лежить психологія: це виверти, спостереження, погляди і методи, за допомогою яких можна зачарувати протилежну стать. Основна мета сучасних пікаперів - затягнути якомога більше жінок у ліжко. Частенько до пікапу вдаються молоді люди, невпевнені в собі. Останнім часом до цієї справи пристрастилися і дівчата. Дівчата використовують чоловіків, «висмоктуючи» з них все що можна.

Однак в сучасному суспільстві і ті, і інші користуються агресивними методами, повними егоїзму. Тепер вся суть пікапа зводиться лише до ліжка, а спочатку під цим малися на увазі знайомства і відносини. Якщо вам близька тема пікапа і ви хочете з нею ознайомитися трохи глибше, пропонуємо прочитати нашу статтю Як розводити дівчат, а також загляньте в розділ пікап.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!