» » Як думає чоловік?

Як думає чоловік?

Як думає чоловік?

Хотілося б відразу ж домовитися про те, що наш світ дуже швидко рухається вперед, і чоловік, скажімо, з 18 століття дуже мало схожий на образ думок на чоловіка з століття 21. Це й не дивно, адже сьогодні нас оточує зовсім інший світ зі своїми цінностями , законами і правилами, яким ми зобов`язані дотримуватися, щоб бути успішним в суспільстві. Сьогодні, дорогий читачу, поговоримо про спосіб думок чоловіка сучасного з нашої з вами реальності. Отже:

Як думає чоловік?

Сміємо припустити, що дана стаття представляє особливий інтерес для прекрасної половини нашого людства. Дійсно, в силу різного підходу до життя і в силу різних базових потреб, чоловіки і жінки іноді бачать все в діаметрально-протилежному світлі, що заважає їм існувати гармонійно. Доцільно розбити нашу розповідь за ознакою найбільш важливих речей у житті:

Що думає чоловік про свою жінку?

Споконвіку чоловік виступав гарантом процвітання і добробуту своєї родини. Суспільство прийшло до цього в силу законів еволюції, які нагородили сильна стать фізичною витривалістю і здатністю до видобутку ресурсів для життя. Як це відбилося на міжособистісних стосунках чоловіків і жінок?



Відповідь на питання про те, що думає чоловік про свою жінку вкрай важливий. Він дозволяє їй бути впевненіше в своєму майбутньому і в майбутньому свого можливого потомства. Основна думка сучасного чоловіка з цього приводу зводиться до наступного. Я - власник. Саме так чоловік віддає перевагу думати про свою жінку. Суспільство змушує мислити про людину, як про об`єкт, практично, неживий предмет. Чи згодні жінки з цим? Якщо вони психічно здорові, то звичайно немає. Жінки, в даному випадку, думають так. Я належу сама собі. Саме на цих розбіжностях інтересів чоловіки й жінки будуються погані відносини. Вихід? Знайти точки зіткнення там, де жінка має незалежністю, а чоловік упевненістю в тому, що вона є частиною його життя, але не його власністю.

Що думає чоловік про свою родину?



Сім`я - це, мабуть, головне для будь-якої людини. Саме тому на основі спірних питань про сім`ю виникають конфлікти і непорозуміння між чоловіком жінкою. Крім того, строго необхідно прийти до спільного знаменника саме в цьому розумінні, так як створення сім`ї - це головна мета будь-якої пари.

Сучасне суспільство, все частіше і частіше на перше місце ставить інститут сім`ї. Це і зрозуміло, кінцева мета будь-якої взаємодії між чоловіком і жінкою - це поява потомства. Чоловік прекрасно усвідомлює це, але заковика ось у чому. Коли з`являється сім`я (народження дитини) чоловік, тим більше, якщо він ще молодий, виявляється в ситуації уявного вибору. Він позбавляється свободи спілкування з іншими жінками. У нього залишається менше часу і грошей на свої розваги. Він відчуває, що тепер необхідно всього себе віддавати дітям. Саме тому, думки чоловіки з приводу сім`ї в різні періоди життя будуть сильно відрізнятися один від одного, що, в общем-то, прийнятно. Саме тому сьогодні так поширені шлюби дорослих чоловіків з молодими жінками. Тільки після 30 років свого життя, чоловік починає усвідомлювати всю важливість продовження потомства і готовий вкласти в нього всю свою душу.

Що ж думає жінка з приводу сім`ї і в чому може виявитися конфлікт? Природа нагородила жінку найбільшим даром - народженням потомства. Саме тому жінка готова всіма силами слідувати ідеї продовження роду. І саме тому жінка відчуває таку глибоку потребу у вихованні дітей. Ось тут і криється підводний камінь в стосунках з коханою. Чоловік і жінка дають різну оцінку тим цілям, до яких вони йдуть. Якщо для чоловіка в пріоритеті кар`єра і соціальний статус, наприклад, то для жінки пріоритетами стане створення міцних відносин, і згодом, створення сім`ї. Ось тому і потрібно шукати партнера, який розділяє ваші інтереси і готовий поступитися своїми заради спільної мети. Таке в реальному житті трапляється рідко.

На нашому порталі є ще одна стаття, присвячена ходу думки сучасних чоловіків. Дуже радимо ознайомитися.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!