» » » Чому чоловіки люблять жінок?

Чому чоловіки люблять жінок?

Чому чоловіки люблять жінок?

Чоловіки, за своєю природою, просто не можуть не звертати уваги на жінку, тим більше, якщо вона ефектно виглядає зовні. У мріях кожного чоловіка є свій прекрасний жіночий ідеал. Чому чоловіки люблять жінок, наскільки їх любов виправдовує їх потреба в жіночому теплі і ласці, спробуємо розібратися.

Чи не красивих жінок не буває

Кожна жінка прекрасна і для кожного чоловіка є своя прекрасна половина, питання в тому, коли вони зустрінуться. У кожного з нас є свої переваги, для одного чоловіка в жінці важлива краса, для іншого розум. За тими ж критеріями співвідносяться хороше ставлення до пухким дівчатам або худим. Що люблять чоловіки в жінках, напевно, самий хвилюючий питання для будь-якої дівчини, яка хоче бути в центрі чоловічої уваги.

Якщо перевагу до жіночої краси з боку чоловіка ми розуміємо, як належне, то, що ж означає його перевагу до непоказним дівчатам. Можливо, дівчина з не дуже модельними даними, просто подобається йому як людина. Так, живий, з доброю душею і світлим серцем людина, адже таке теж дуже часто буває. Йому не важливо, що скажуть його друзі, не зупинять усмішки родичів. Головне для нього, гармонія всередині, мабуть, це і є справжнісіньке щастя.



Підводячи підсумки, ми приходимо до висновку про те, що некрасивих жінок не буває, а чоловікам подобається в жінці - «своя жінка». І у кожного вона одна, незабутня, ніким не замінна.

Що підвищує самооцінку чоловіка

Для чоловіка величезну роль грає його внутрішня самооцінка і впевненість у собі. Іноді чоловік відчуває себе не комфортно і це видно неозброєним оком. Все ж, не завжди гарна і молода дівчина поруч з чоловіком - запорука неодмінного безхмарного щастя. Так, звичайно, жіноча краса для чоловіків важливий атрибут. Але для щастя, чоловікам треба в жінці трохи більше того, що ми розуміємо під жіночою красою, мабуть, зовсім небагато іншого, що часто в молодих дівчат не зустрінеш. Печаль і смуток, нерозуміння і тривога в його очах видає потребу в чомусь іншому. Саме тому чоловіки вважають за краще зустрічатися з жінками старшого віку.



Вже давно недивним є той факт, що багатьом чоловікам подобаються жінки старше. Чому чоловіки люблять жінок старше, пояснює наявність простих і зрозумілих причин:

  • Чоловікові з цією жінкою просто спокійно. Вона розумна, не звинуватить його в тому, що він «використовує її», не влаштує істерику за вечерею в ресторані. Жінка старше знайде тисячу причин, щоб виправдати свого чоловіка і всього лише одну, щоб звинуватити. Вона не потребує його доводити їй свою любов, просто зігріє жіночим теплом і нагодує. Для справжнього щастя чоловікові необхідно жіночого тепла і ласки, спокою і гармонії. Практично кожна молода дівчина влаштовує сцену ревнощів, вона активно проявляє себе в стосунках, намагається домінувати, іноді не чує свого чоловіка, не відчуває його.
  • Йому з нею легко. Жінка старше не стане придумувати підступний план, мета якого змучити партнера своєю неприступністю. Вона може дозволити собі зробити першої крок назустріч до чоловіка і при цьому відчувати себе щасливою разом з ним.
  • Жінка старше завжди стежить за своїм зовнішнім виглядом. Для неї молодий партнер - як стимул прагнення до кращого. Звичайно, це подобається будь-якому чоловіку, він починає захоплюватися її прагненнями залишатися завжди доглянутою, приємною, привабливою. Крім того ежнщіни, які старше, навчені досвідом, можуть багато чому навчити в ліжку. А також з ними завжди є про що поговорити, оскільки погляди різних вікових груп відрізняються один від інша надаючи родзинку спілкуванню.

Абсолютно помилковою є думка про те, що якщо чоловік віддає перевагу жінкам постарше, значить, він шукає собі «матусю». Яскравим прикладом тому служить парочка Ештон Катчер і Демі Мур. Так, шлюб нерівний і 15- річна різниця у віці. Але зауважте, як прекрасно виглядає в свої 48 років Демі. Нерозумно міркувати, про наявність у Ештона бажання обзавестися матусею у вигляді Демі.

Жінка, яка зустрічає хлопця молодший за неї років, оживає в прямому сенсі цього слова. Починає виглядати на всі 100% без будь-яких операцій і дорогих кремів для омолоджування. Чоловік, який закохався в жінку старше своїх років, починає відчувати себе обраним. Тепер його кохана - розумна і мудра жінка, якій немає необхідності пояснювати щось. Є просто море цікавих тем, і океан прекрасного проведення часу.

Як правило, саме зовнішній пресинг руйнує нерівні відносини в силу віку партнерів. Але все ж сьогодні це, мабуть, залишилося десь позаду. Вік, вже не так важливий в побудові відносин між чоловіком і жінкою.

Тепер ви знаєте все про те, чому чоловіки люблять жінок, які риси в представниць прекрасної статі їм приємні і що робить їх по - справжньому щасливими. Це допоможе кожній жінці знайти підхід до сильної статі. У свою чергу така ситуація призведе до гармонії підлог і хорошим спілкам. Бажаємо вам любові і удачі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!