Що треба жінці?

Що треба жінці?

Як люблять жартувати чоловіки, жінки - істоти вкрай непередбачувані і самі часто не знають, чого хочуть. З таким твердженням часом важко не погодитися. Але є деякі речі, без яких представниці прекрасної статі просто не можуть відчувати себе щасливими. У цій статті ми розберемося, що треба жінці для щастя.

Кохання

У наш прагматичний вік цей пункт, завдяки романтичній натурі милих дам, продовжує залишатися на першому місці. І мова не тільки про почуття з боку чоловіка: жінці необхідно як отримувати, так і віддавати любов. Причому у всіх сферах її життя. Щоб відчувати себе щасливою, вона повинна бути впевнена як у власному почутті, так і в глибокій прихильності коханого. Така впевненість дозволяє їй знайти крила. Детальніше про це ви можете прочитати в нашій статті Що подобається жінкам.

Крім того, представниці жіночої статі дуже важливо любити свою роботу або те, чим вона займається. У зворотному випадку або опускаються руки і нічого не хочеться робити, або сама жінка ходить похмуріше хмари і зривається на близьких. Насправді любов повинна бути у всьому, що бачить і робить жінка - починаючи з приготування обіду для сім`ї і закінчуючи колискової на ніч для сонного малюка. І мав рацію Енгибаров, коли писав, що "жінка, якщо вона не вміє любити, перестає бути жінкою".

надійність

Цей пункт міг називатися також "Стабільність", "Забезпеченість", "Захищеність", "Безпека", "Турбота", оскільки всі ці поняття є відповіддю на питання, що треба для щастя жінці. За своєю природою жіноча стать більш обережний, якщо не розважливий. Тому він прагне максимально убезпечити себе і свою сім`ю від всього поганого (нехай навіть вигаданого!)

В першу чергу жінка шукає надійного чоловіка, на якого можна покластися в будь-якій ситуації. Коли вона не знаходить такої підтримки, то мимоволі сама перетворюється "в кам`яну стіну". Але це не робить її щасливою. Жінці не потрібно вирішувати проблеми самостійно і віддавати накази на роботі в ролі суворої начальниці, їй потрібно знати, що поруч є той, хто захистить її від будь-якого лиха. Повірте, щаслива жінка може бути суворою, якщо того вимагає її справа, але не суворою!



Сюди ж слід віднести фінансову забезпеченість і стабільність. Багато чоловіків питають, як багато треба жінці грошей для повного щастя. Звичайно, можна сказати, що чим більше, тим краще. Але з цього зовсім не випливає, що мільйони на банківських рахунках є гарантією жіночого щастя. В ідеалі жінці потрібно бути впевненою у завтрашньому дні і в своєму чоловікові.

визнання

Мова не про світову популярність, хоча прагнення жіночої статі до популярності ніхто не відміняв. Швидше, жінці потрібна увага, компліменти, ласка, які і є для неї визнанням того, що вона єдина і неповторна. Це дуже важливо для того, щоб жінка знайшла духовну гармонію і впевненість в собі. Повірте, на таке ставлення вона відповість безмежною вдячністю. Читайте про це докладніше в нашій статті Що потрібно дівчині.

Визнання їй потрібно і на роботі. Похвали від начальства і всілякі заохочення (хоча б тільки на словах) дають жінці стимул працювати, отримуючи від цього задоволення. Кожній представниці прекрасної статі дуже важливо відчувати, що вона незамінна - як для свого обранця, так і начальства і колег.

І наостанок трохи позитиву: "Британські вчені нарешті з`ясували, що треба жінці ... Але вона вже передумала!"



Увага, тільки СЬОГОДНІ!