» » » На що чоловіки звертають увагу?

На що чоловіки звертають увагу?

На що чоловіки звертають увагу?

Любити і відчувати себе коханою потреба хлопця і дівчини, чоловіки і жінки. Щоб любов не йшла, чоловік і жінка повинні приділяти один одному знаки уваги.

Знаки уваги

У період закоханості хлопець своїй дівчині дарує квіти, подарунки, говорить про свою любов, підкреслюючи, особливість своєї коханої. А дівчина в свою чергу, дякує за це свого коханого. Після весілля, знаки уваги чоловіків вже набувають іншого відтінку. Любов чоловіка до дружини проявляється в тому, що він багато працює заради своєї коханої, своєї сім`ї. Він облаштовує будинок, робить великі покупки, вважаючи, що цього досить для коханої.

Однак жінці потрібна увага постійно. Їй хочеться, щоб її коханий чоловік просто обійняв, поцілував, просто так подарував квіти, говорив про те, як її любить. Жінка здатна цінувати, і навіть маленькі знаки уваги, які іноді для неї виявляються важливішими ніж якийсь серйозний подарунок.

Але буває, що жінка все знаки уваги чоловіки приймає як належне, не висловлюючи радість, захоплення, подяки. В цьому випадку дуже можливе припинення будь-яких знаків уваги, тому що чоловік перестає вірити в любов своєї жінки.

Найкраще в жінці



У дівчині, жінці дуже багато того, на що чоловіки звертають увагу. це:

  • Особа, красиво воно чи ні, обов`язково зазначає будь-який чоловік.
  • Груди притягує як магнітом чоловіків.
  • Ідеальна постава і хода, які говорять про те, що вона впевнена, сексуальна, карколомна.
  • Губи ніжні, чарівні, готові до поцілунку.
  • Усмішка не тільки в своєму розпорядженні, а й зачаровує, може залучити багатьох хлопців.
  • Характер у гарної жінки, якщо він буде поганий, тільки відлякає чоловіка, а проста, добра, чуйна, вдячна буде бажаною для чоловіка.
  • Подруги - якщо вони галасливі, грубі, то хлопець вирішить, що вона і сама така, якщо подруги добрі, чуйні, то і дівчина буде схоже ставитися і до свого хлопця.
  • Що дівчина носить з собою в сумочці, говорить багато про що: якщо в сумочці знаходиться все, що можна покласти, то вона господарська, а якщо в сумочці вологі серветки і дезодорант, то вона готова на багато що.
  • Високі підбори говорять про сексуальність, сміливості.

Звернути на жінку чоловічу увагу зовсім не складно - можна сміливо висловлюватися, зухвало одягнутися, голосно сміятися. Але зачарувати, здивувати, сподобатися і запам`ятатися це зовсім інше.

Змова на увагу чоловіків

Є кілька привороту, змов для того, щоб хлопець звернув увагу, полюбив. Ось деякі з них.

  • Змова по фотографії можна зробити і самій дівчині. Над фотографією читається текст змови: «Силу любові закликаю, пристрасті вогнем розпалюю. Любов в серці (ім`я) поселися на століття вічні. Нехай він тягнеться до мене, всією душею, прагне всім серцем, бажаючи зі мною з`єднатися. Хай буде так, як я сказала. Амінь, амінь, амінь! ». Потім тричі перехрестити фотографію. Змова читається 3 - 9 разів. Потім фото потрібно тричі перехрестити і покласти під подушку. Ні з ким не розмовляти, відразу лягти спати. Читати цю змову тиждень. Слова повинні бути наповнені енергією, концентрацією, емоціями, почуттями.
  • Більш сильний зв`язок має особисті невипрані речі - носовичок, взуття, шкарпетки, нижню білизну. Ще більш сильні частинки самої людини - волосся, нігті.

Зачарованого змова - це потужний засіб на рівні тонкої матерії. Звернення до Вищих Сил дієво, тому користуватися змовами і приворотами треба обдумано, обережно. Не потрібно змушувати любити таким чином, краще робити щось хороше, приємне, дивовижне!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!