» » » Що зробити, щоб хлопець закохався?

Що зробити, щоб хлопець закохався?

Думаєш, що хлопці настільки примітивні, що можна ними крутити, як тобі в голову спаде? Що зробити, щоб хлопець закохався в тебе по самі вуха по твоєму миттєвому бажанню? Ну, давай подивимося, що робити, щоб хлопець закохався.

жіночі стереотипи

Жінки впевнені, що чоловіки думають точно так же, як вони самі. Тому прекрасна половина людства зациклюється на своїй зовнішності, витрачаючи час і кошти на зачіску-макіяж і манікюр-педикюр. І при цьому, свято вірить в те, що це обов`язково допоможе закохати в себе сильна стать. А ще жінки впевнені, що манірно поведінка робить їх в очах чоловіків томно-загадковими, а навіженість - непередбачуваними.

чоловічий погляд

Чоловіки люблять очима - це закон, висічений в граніті. Зовнішність жінки - це єдине, у що закохується чоловік з першого погляду. Але для сильної статі зовнішність - це не визначення «стилю і моди», і однозначно не макіяж з педикюром. Ні, макіяж необхідний, також як і педикюр, але тільки в міру, а не як бойове розфарбовування войовничих амазонок. Це відштовхує чоловіків, не даючи їм можливості трохи уважніше придивитися до жінки. Манірність сприймається чоловіком, як відверта гра на публіку, причому, що викликає тільки почуття відторгнення. А навіженість жінки і зовсім позбавляє чоловіка впевненості - впевненості в тому, що вона здатна відповідати за свої вчинки і взагалі їх контролювати. Коротше, дура неадекватна в ролі принцеси на горошині ...

Що робити, щоб хлопець закохався

Природно, зовнішність на першому плані. Але не горезвісна «макіяжної-манікюрна» краса, а здоров`я і доглянутість. Саме в такому порядку чоловіки розставляють пріоритети в оцінці зовнішності жінки. Здоров`я жінки можна візуально визначити по її фігурі і ході. Думаю, зайве пояснювати, що «чоловік не собака, на кістки не кидається». Але і зайва вага не прикрашає жіночу фігуру, як і не полегшує її ходу.



Насправді, чоловіків привертає жіноче тіло. Воно повинно відповідати вимогам, які висуває до жінки не мода на черговий типаж «модельок», а Природа, як до майбутньої матері. Груди повинна бути - розмір значення не має, якщо вона є в наявності. Стегна повинні бути округлі, а не гострі, за рахунок явно виступаючих кісток тазу. Довгі ноги - це добре, але чоловікам більше подобаються прямі, з добре оформленими литками. Плоский живіт і пружна попка забезпечують пряму спинку, завдяки якій жінка несе всі свої достоїнства. Все взаємопов`язано!

Загалом, якщо ти дівчина з формами, що відповідають вимогам Природи в плані функції майбутнього материнства, якщо твоя хода легка і граціозна, а твоя п`ята крапка не тягнеться по асфальту, то ти маєш всі шанси закохати в себе хлопця.

«Ну, що сказати, ну що сказати ...»

Так, у тебе є поки тільки шанси. Тому що потрібно ще мати мізки «за місцем їх прописки», щоб знати, що сказати хлопцю, щоб закохався без оглядки. Адже мова не дарма дана людині, а для жінки мову - це страшне, але солодке зброю. У всіх сенсах!



Отже, що сказати хлопцю, щоб закохався в тебе, як хлопчисько?

Говори йому про свої почуття до нього. Не обов`язково першої визнаватися в любові, і навіть не бажано. Хоча, останнім часом все більше звучить закликів «войовничих феміністок» про рівні права жінок на перший крок у відносинах, все таки, не варто «бити в чоло» вподобаного хлопця словами: «Я тебе люблю!» Це лякає чоловіків - лякає виникають обов`язками і наступними зобов`язаннями. Говорити про почуття жінка може ненав`язливо і поволі, м`яко і дуже загадково. І називається це - флірт. Тільки ні в якому разі не можна робити це грубо і нетактовно. Флірт повинен бути вишуканим, немов шлейф вабить аромату витончених духів. Гра слів і деяка недомовленість, переплітаються в загадкові фрази з натяком, що можливо все, надають жінці чарівну легкість і легкість у флірті. Навчися користуватися мовою і мовою грамотно, і тоді будь-який хлопець буде слухати тебе, затамувавши подих і ловлячи кожне слово.

Сказати хлопцеві можна все, що завгодно, крім критики. Якщо хочеш, щоб хлопець закохався, то ніяких претензій, засуджень і інших слів, які б`ють по чоловічому самолюбству. І ніяких власних проблем на обговорення з вподобаним хлопцем. Не здумай вантажити його і питанням: «Як ти до мене ставишся?» Або «А що ти думаєш про мене?» Щоб закохати в себе хлопця, не можна його змушувати обмірковувати свої почуття до себе. Запам`ятай раз і назавжди і передай своїм дочкам: чоловік любить несвідомо, він просто любить і все. Перепитувати його: «За що?» - Це шлях до краху ваших відносин. Він задумається про це. І знаєш що? Він знайде вагон твоїх недоліків і ще маленький візок твоїх недосконалостей. І буде правий! Тому що, щоб хлопець закохався в тебе, ти повинна сама любити себе і бути на 110% впевненою в собі.

Знаєш, хочу відкрити тобі одну маленьку таємницю стосунків чоловіка і жінки. Чоловіки закохуються, щоб любити, а жінки закохуються, щоб знати, що їх люблять. Перечитай і «перевари цю фразу». Можливо, вона складна для твого розуміння, але насправді формула любові проста, як формула води - всього 2 елементи. Природа мудра, але не заумні.

Змови на любов

Звичайно, існують змови на любов, на прив`язку до себе та інше придушення вільної волі вподобаного хлопця. Є і «знаючі», готові «допомогти». Але сама подумай. Ну, прив`яжеш ти того, хто сьогодні тобі сподобався, а завтра - опа! І сподобався інший! І куди подіти вже тричі «нелюбого»? Вбити, щоб не мучився? Або самої залишати цей материк, щоб відв`язатися від «закоханого в тебе» хлопця?

Тому видавати у відкритий доступ інтернету змову, щоб хлопець закохався, ти вже вибач, але я не буду. Але можу допомогти в іншому - дати змову, щоб хлопець закохався в тебе сам, по-справжньому, розгледівши в тобі всі твої гідності і визнаючи в тобі всі твої недоліки. Ось він, змова, щоб хлопець закохався: «Я найчарівніша і найпривабливіша ...»



Увага, тільки СЬОГОДНІ!